2821
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

76 بازدید | 14 پست

شوهرم از ساعت دو‌ظهر میره تا نه اینا میاد منم حدعقل تو هفته پنج روز خونم سخته تنهایی روحیم خیلی حساس شده زیاد هم کسی و ندارم که رفت و امد کنم فکر میکنم بچه بیاد تنهاییام گرفته میشه با اون سرگرم میشم ولی شوهرم نمیخواد نمیدونم چیکار کنم شماها چیکار میکنین تو هفته..😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی سخته من تنهایی و‌دوست داشتم چند هفته اس تنها میمونم بغضم میگیره یهو😔

منم همینم دلم میگیره ناراحت میشم تازه به شوهرم میگم میگه همه همینن .دوسال هم اقدام میکنم باردار نمیشم حداقل از این تنهایی کوفتی در بیام

به سلامتی عزیزم چند سالته من هشت ماه ازدواج کردم ۲۲ سالمه شوهرم میگه زوده😔

خب ببین اونم راست میگه هنوز ۸ ماهه بزار ی دو سه سال از زندگیتون بگذره

خب خودت برو بیرون کافه خرید باشگاه استخر کتابخونه.دوست پیدا کن اشپزی کن کیک بپز فیلم و سریال ببین 

بچه رو ک بخاطر سرگرمی نمیارن اخه

اخ آنقدر گریه کردم خسته ام دیگه

ی مدت خودتو بزن ب بیخیالی زیاد بهش فک نکن و بیقراری نکن.من ی مدت خیلی سفت و سخت دنبال درمان بودم و روحیم حساس شده بود داشتم افسرده میشدم ..الان ک ولش کردم باز حداقل خودم سبک ترم 

ی مدت خودتو بزن ب بیخیالی زیاد بهش فک نکن و بیقراری نکن.من ی مدت خیلی سفت و سخت دنبال درمان بودم و ر ...

عکس رنگی هم بگیرم دیگه ولش میکنم دکتر هم بهم گفت برو عکس رنگی اگه مشگل نبود برو تا بارداربشی