2777
2789
عنوان

کارناممممم

186 بازدید | 15 پست

سلام به همگی 

تقریبا دو سه روز پیش کارنامم اومد و به معنای واقعی گند زده بودم و نمراتم مضخرف بودن و امتحانا ها امسال نهایی بودن.

خیلییییی پشیمونم که درست درس نخوندم خیلییی . از اعماق وجودم ناراحتم . 

نمیدونم چه طوری کارنامم رو به مامانم نشون بدم که دلش رو نشکنم .‌به نظرتون چی بهش بگم یا اصلا چه طوری بهش نشون بدم.  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مثل پسر من فاز افسردگی‌بگیر 😐😂 یک جوری خودشو ناراحت نشون میده من و پدرش عذاب وجدان گرفتیم 🤦 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من کارناممو تا زدم گذاشتم زیر پایه مبل😂

ربان قرمز  میبستی تو سینی تقدیم میکردی 😂😂😂 از دست شما بچه ها 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

مثل پسر من فاز افسردگی‌بگیر 😐😂 یک جوری خودشو ناراحت نشون میده من و پدرش عذاب وجدان گرفتیم 🤦

پسر من اصلا واسش مهم نیست همه. 15.  16

میکه الهی شکر نیوفتادم

جالبه این چند سال جز مثلا شاگرد خوبا بوده

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
پسر من اصلا واسش مهم نیست همه. 15. 16میکه الهی شکر نیوفتادمجالبه این چند سال جز مثلا شاگرد خوبا بود ...

کلت وضعیت امسال افتضاح بود و امسال با نهاییها مثل موش آزمایشگاهی برخورد کردن ، دقیقا پسر منم افتضاح کرده ! تاریخ تجدید شده 😊 ملت ریاضی و فیزیک. میفتن این تجدید شدن هم بلد نیست 😂

😂😂خب تر زدم توش

قبول شدی ؟ چه رشته ای هستی ؟