2777
2789
عنوان

خونه تازه عروس باید بریم

439 بازدید | 27 پست

دوماه قبل عروسی جاریم بود رفتیم عروسی. خونشون شهرستانه دوباری رفتیم خونه پدرشوهرم شهرستان ولی خونه جاریم نرفتیم. بار دوم ک اومد خونه پدرشوهرم از دور سلام داد و اخم بود با من بعد نیم ساعتم پاشدن رفتن. بعد عروسی باید خونشون بریم یا رسمه بعد عروسی اونا برن خونه فامیل پاگشا

والا ما که تا شیش هفت سال اصلا خونه تازه عروس نمیریم مگر عید دیدنی باشه یا خودش دعوت کنه

میگیم وسیله هاش نو هستن خودش تازه عروسه سختشه

برای پاگشاهم که دعوت میکنیم دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه تازه عروس که نمیرن اول باید پاگشاشون کنید

اره کلا قیافه گرفته بود واسم.

اونا شهرستانن که دویست کیلومار فاصله داره. 

باید زنگ بزنیم دعوتشون کنیم یا هر وقت خودشون اومدن

الان یعنی از این اخم بود که چرا نرفتین خونشون ؟اول باید عروس پاگشا کنید بنظرم بعد برید خونشونشهرستان ...

نمیدونم والا اینجور حس کردم که بحاطر اینه خونشون نرفتیم. 

دویست کیلومتر فاصله داریم . 

ما رسم داریم اول پاگشا دعوت میکنیم 

چند وقت بعد میریم خونشون یه ساعت میشینیم کادو هم می‌بریم معمولا پول می‌بریم 

گویند خدا همیشه با ماست ... ای غم نکند خدا تو باشی

اره کلا قیافه گرفته بود واسم.اونا شهرستانن که دویست کیلومار فاصله داره. باید زنگ بزنیم دعوتشون کنیم ...

باید زنگ بزنید دعوت کنید

سبکباران ساحلها ندیدند به دوش خستگان باری ست دنیا

دعوتشون کنید رستوران توی همون شهرستان به عنوان پاگشا دفعه بعد هم یه هدیه بگیرید برین خونه نویی ما اینطور رسم داریم بازم هرچی رسمتون هست

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
2790
2778
2791
2779
2792