2777
2789

اگه میخوای زندگی خوبی داشته باشی برو کتابای روانشناسی بخون یا گوش کن

چیزی که هیچوقت بهمون یاد ندادن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برو دنبال چیزی که به کارت بیاد

منم خیلی دوره ها دیدم ولی ول کردم فایده نداشت

البته خوبیش این بوده که متوجه شدم چی رو میخوام دنبال کنم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
برو دنبال چیزی که به کارت بیادمنم خیلی دوره ها دیدم ولی ول کردم فایده نداشتالبته خوبیش این بوده که م ...

بآور کن اصلا هی گیج میشم

میخام ی دوره هایی ببینم واسه شاغل شدن

اصلا از دوره های ارایشگری و خیاطی ام خوشم نمیاد همش پیشنهاد میکنن 

تایپک های مفید منم تگ کنید

من کیک پزی و شیرینی پزی و موچی اینا بلدم یه مدتم فروش داشتم ولی فعلا نه بنظرم شغل خوبیه اگر به طور م ...

اتفاقا دوس دارم فقط نمیدونم چطور ازش درآمد زایی کرد و اینکه چقدر حقوقش چقدر باید سرمایه بزاری و واسه آموزش و اینا

تایپک های مفید منم تگ کنید

علاقه نداشتی

نه ناخن ۱۲ سال قبل یاد گرفتم بازار کار نداشت حتی ببین اطرافم میگفتن حرومه فلانه . بعد دیه رفتم سرکار ادامه ندادم . دوسال قبلم رنگ و ف.ال یاد گرفتم بازم شاغل بودم بعد اونم دیگه موقعیت پیش نیومد کار کنم . باید یا برم سالن صندلی اجاره کنم یا خودم کار شرو کنم اما واس صندلی هم مشتری ندارم .خودمم شرو کنم پول ندارم و بازم مشتری ندارم