مامان_مهنا1 مدیر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 2689 عنوان ناهار☺️ | مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 54 پست دوستان ناهار چی داریننمیدونم چی درست کنم😁 خدایا شکرت😍 1396/06/27 | 11:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_بنفشه2 عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 3557 هنوز هیچی...شاید پلو با ماست😥 به از این چه شادمانی 💖 که تو جانی و جهانی💖
باران_عشق عضویت: 1394/03/14 تعداد پست: 16296 قيمه بادمجون ﺗﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺁﻥ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺁﺧﺮ .... ﮐﻨﺎﺭ ﺷﯿﺸﻪ ... ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺟﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﻣﭽﺎﻟﻪ ﺷﻮﯼ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﺕ !!! ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﻐﻞ ﮐﻨﯽ ... ﺳﺮﺕ ﺭﺍ ﺑﭽﺴﺒﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﻭ ﺯﻝ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺟﺎﯼ ﺩﻭﺭ ....... ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ !! ﺑﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﯼ ...! ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺷﯽ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﻫﺴﺘﻨﺪ ... ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﺍتت ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﺖ ﺧﯿﺲ ﺷﻮﺩ، ﺍﺯﺣﻀﻮﺭ ﭘﺮ ﺭﻧﮓ ؛ ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ .... ﯾﮏ ﺁﺭﺯﻭ .... ﯾﮏ ﺧﺎﻃﺮﻩ ..... ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ... ﻭ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﺕ ﮐﺠﺎﺳﺖ !! ؟؟ ﺍﺻﻼ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﯼ !! ﻭ ﺩﻟﺖ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﮤ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﻮﺷﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﮐﻮﭼﮏ ﺷﻮﺩ ... ﺩﻧﺞ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ... ﻭ ﺁﻩ ﺑﮑﺸﯽ ﺍﺯ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼِ ﺣﻤﺎﻗﺖ ﻫﺎﻳﺖ ، ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﺰﺩﯼ ... ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﮑﺮﺩﯼ ... ﺷﯿﺸﻪ ﺑﺨﺎﺭ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺑﻨﻮﯾﺴﯽ : " ﺍﻯ ﻛﺎﺵ "
molmolak عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 1061 همه هستی من گل پسرمه❤❤خدا رو روزی هزاران بار شکر میکنم بخاطرش❤😘خدای مهربونم خودت حافظ و نگه دار میوه دلم باش...
molmolak عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 1061 بالاخره اومد.نتم داغونه همه هستی من گل پسرمه❤❤خدا رو روزی هزاران بار شکر میکنم بخاطرش❤😘خدای مهربونم خودت حافظ و نگه دار میوه دلم باش...
molmolak عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 1061 نوش جون....سبزی پلو ماهی معرکه ست ،مخصوصا اگه ماهی جنوب باشه..من خودمجنوبیم و هیچماهی جز ماهی دریا ... ممنون.ولی من اصلا ماهی دوست ندارم؛فقط قزل آلا میخورم و دوس دارم.الانم قزل آلا دارم همه هستی من گل پسرمه❤❤خدا رو روزی هزاران بار شکر میکنم بخاطرش❤😘خدای مهربونم خودت حافظ و نگه دار میوه دلم باش...
pantea71 عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 673 عدسی خیلیم گشنمه باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!
baharenaranj عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 344 ممنون.ولی من اصلا ماهی دوست ندارم؛فقط قزل آلا میخورم و دوس دارم.الانم قزل آلا دارم قزل آلا هم چندین مرتبه خوردم،بنظر من برا اونایی که خیلی ماهی دوس ندارن ،قزل آلا بهترین گزینه ست چون قزل آلا کلا مزه ماهی نمیده گاه زخمهایی که بهپا داشته ام زیرو بم های زندگی را به من آموخته است
molmolak عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 1061 سبزی پلو ماهی کنسل شد آقای همسر تماس گرفت گفت غذا نونی درست کنم! همه هستی من گل پسرمه❤❤خدا رو روزی هزاران بار شکر میکنم بخاطرش❤😘خدای مهربونم خودت حافظ و نگه دار میوه دلم باش...
molmolak عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 1061 خانما شما ماست بادمجونو چطوری درست میکنید؟؟؟ همه هستی من گل پسرمه❤❤خدا رو روزی هزاران بار شکر میکنم بخاطرش❤😘خدای مهربونم خودت حافظ و نگه دار میوه دلم باش...