2777
2789

حالا که اومدم میخوام عکس کاپ کیکایی که دیروز درست کردم بذارم

همه هستی من گل پسرمه❤❤خدا رو روزی هزاران بار شکر میکنم بخاطرش❤😘خدای مهربونم خودت حافظ و نگه دار میوه دلم باش...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کدومش خوشمزست؟  

آش کدو و.خورشت کدو  . برای خورشت باید کدوهارا حلقه حلقه کنی ، سرخشون کنی اخر سر هم گوجه و.سیر اضافه کنی بهشون و تفت بدی با ادویه. بعد کمی آب اضافه کنی تا بپزه. برای آش هم برنج خرده راباید بپزی بعدش کدوهای حلقه شده را اضافه کنی و اخرشم شوید چه خشک چه تازه اضافه کنی. خیلی نباید آبکی بشه. کمی نرم  کته میشه . خیلی لذیذه    

آش کدو و.خورشت کدو  . برای خورشت باید کدوهارا حلقه حلقه کنی ، سرخشون کنی اخر سر هم گوجه و.سیر ا ...

مرررررسی 😘

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!
منم سبزی پلو ماهی با ترشی   عاشق تاپیکای شام و ناهار بودم؛اصلا واسه همینا عضو شدم     ...

نوش جون....سبزی پلو ماهی معرکه ست ،مخصوصا اگه ماهی جنوب باشه..من خودم‌جنوبیم و هیچ‌ماهی جز ماهی دریای خلیج فارس رو دوس ندارم

گاه زخمهایی که به‌پا داشته ام زیرو بم های زندگی را به من آموخته است