2777
2789
عنوان

خاستگاریم🥲💔

420 بازدید | 15 پست

قبلا خودم راه کار به بقیه میدادم برای جدایی حس با ارزش بودن وابسته نشدن..

الان منن وابسته پسری شدم ک منو دوست داره خیلی میخاستن امروز عصر بیان خاستگاری منم مخالفت کردم کات کردیم حالم بده دوریشو نمیتونم خدایا

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک ترک..

عزیزن تاپیک آخر راجب همین مورد هاست

حتما بخونش

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنم کمه ۱۵ سالمه نمیدونم چیکار باید بکنم

خب باید میگفتی راستشو 

حداقل 17 سالگی میومدن

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله
بهتررین کارو کردی

اخه خیلی دوسم داره..

میدونم فقط دوست داشتن ملاک نیست

اصلا منو و وابسته شدن؟ولی وابسته شدم

خانوادش میدونن کامل برای خاستگاریو..

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک ترک..

۱۵ سالگی اصلا از هیچ لحاظ سن مناسبی برای ازدواج نیست . ب خصوص ب خصوص ک شخصی تو این سن سراغ دوستی هم بره ،، اون دوستی اساس و ریشه ش بشدت ضعیفه. بقیه عمرت رو به احتمال خیلی زیاد هدر میکردی اگر با کسی وارد رابطه می‌بودی. تجربه ، تجربه ، تجربه .... لازم نیست حتما خودت تجربه کنی . از ما که چندین سال بزرگتریم و متاهل ، درس بگیر . عاقلانه ، منطقی در سن مناسب با شخص مناسب ازدواج کن . 

چون سنم کمه ۱۵ سالمه ولی خب توی گذشته خیلییی سختی کشیدم مثل هم سن و سالام نیستم از لحاظ فکری

دختره پونزده ساله تحت هر شرایطی باید بره اول دبیرستان و سه سال بعد دانشگاه. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

دختر خوب اینکه من سختی کشیدم با هم سن و سالام فرق دارم واقعا ی توهمه شما هر چقدرم سختی کشیده باشی با این نوع حرف زدن و دیدگاهت ب زندگی نشون میدی هنوز ی نوجوان بی تجربه ای ک نمیدونی زندگی زناشویی و تصمیم در مورد ازدواج چقدر پیچیده اس از من ک ۲۰ سال ازت بزرگترم بشنو ک برای ازدواج خیلی وقت داری فعلا سعی کن ی آینده با ثبات واسه خودت بسازی مستقل بشی و بعد وارد مرحله ازدواج بشی 

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری