2777
2789
عنوان

خاستگاریم🥲💔

420 بازدید | 15 پست

قبلا خودم راه کار به بقیه میدادم برای جدایی حس با ارزش بودن وابسته نشدن..

الان منن وابسته پسری شدم ک منو دوست داره خیلی میخاستن امروز عصر بیان خاستگاری منم مخالفت کردم کات کردیم حالم بده دوریشو نمیتونم خدایا

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک ترک..

عزیزن تاپیک آخر راجب همین مورد هاست

حتما بخونش

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنم کمه ۱۵ سالمه نمیدونم چیکار باید بکنم

خب باید میگفتی راستشو 

حداقل 17 سالگی میومدن

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله
بهتررین کارو کردی

اخه خیلی دوسم داره..

میدونم فقط دوست داشتن ملاک نیست

اصلا منو و وابسته شدن؟ولی وابسته شدم

خانوادش میدونن کامل برای خاستگاریو..

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک ترک..

۱۵ سالگی اصلا از هیچ لحاظ سن مناسبی برای ازدواج نیست . ب خصوص ب خصوص ک شخصی تو این سن سراغ دوستی هم بره ،، اون دوستی اساس و ریشه ش بشدت ضعیفه. بقیه عمرت رو به احتمال خیلی زیاد هدر میکردی اگر با کسی وارد رابطه می‌بودی. تجربه ، تجربه ، تجربه .... لازم نیست حتما خودت تجربه کنی . از ما که چندین سال بزرگتریم و متاهل ، درس بگیر . عاقلانه ، منطقی در سن مناسب با شخص مناسب ازدواج کن . 

چون سنم کمه ۱۵ سالمه ولی خب توی گذشته خیلییی سختی کشیدم مثل هم سن و سالام نیستم از لحاظ فکری

دختره پونزده ساله تحت هر شرایطی باید بره اول دبیرستان و سه سال بعد دانشگاه. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

دختر خوب اینکه من سختی کشیدم با هم سن و سالام فرق دارم واقعا ی توهمه شما هر چقدرم سختی کشیده باشی با این نوع حرف زدن و دیدگاهت ب زندگی نشون میدی هنوز ی نوجوان بی تجربه ای ک نمیدونی زندگی زناشویی و تصمیم در مورد ازدواج چقدر پیچیده اس از من ک ۲۰ سال ازت بزرگترم بشنو ک برای ازدواج خیلی وقت داری فعلا سعی کن ی آینده با ثبات واسه خودت بسازی مستقل بشی و بعد وارد مرحله ازدواج بشی 

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری