bodybuilder_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 717 عنوان اونایی ک فرهنگیان قبول شدن😍 117 بازدید | 6 پست میشه روش درس خوندنتون رو بگین؟چندسال خوندین؟رتبه تون چند شد؟اگ کسی دوسال درس نخونه و ضعیف باشه یه سال بکوب بخونه میتونه موفق بشه؟ اسم کاربریم یعنی《دختر بدنساز》البته از اون بدنسازایی که بدنمو با غذا میسازم😜 1403/05/11 | 13:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bodybuilder_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 717 خوشبحالتون چیو خوش ب حالم سال دیگ کنکور دارم من اسم کاربریم یعنی《دختر بدنساز》البته از اون بدنسازایی که بدنمو با غذا میسازم😜
miss_nil78 عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 671 کنکور کی هست؟من۲۴سالمهموندم برم پیام نور روانشناسی بخونم(دو ترم خوندم باردار شدم دیگه نرفتم اگ برم از ادامه میخونم)یا کنکور بدم تلاش کنم برا فرهنگیان
bodybuilder_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 717 مگه نتایج فرهنگیان اومده؟ کلی پرسیدم ، امسالو فقط نگفتم اسم کاربریم یعنی《دختر بدنساز》البته از اون بدنسازایی که بدنمو با غذا میسازم😜
bodybuilder_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 717 کنکور کی هست؟من۲۴سالمهموندم برم پیام نور روانشناسی بخونم(دو ترم خوندم باردار شدم دیگه نرفتم اگ برم ا ... من سال ۴۰۴ کنکور دارماز یکی مشورت بگیر ب نظرم اسم کاربریم یعنی《دختر بدنساز》البته از اون بدنسازایی که بدنمو با غذا میسازم😜