2777
2789
عنوان

کسی مثل من بوده

115 بازدید | 13 پست

بریدم از بس ب خاطر بقیه زندگی کردم من هیچ امیدی ندارم واسه اینکه بره دل خودم ودم کاری کنم احساس میکنم افسردگی دارم ولی صدام ب جای نمی‌رسه کسی حالمو نیمفهمه 

ب جای رسیدم ک دو هفتس موهامو ی شونه نزدم با اینکه تازه عروسم

ی روز ب خاطر بی پولیمون حالم گرفتی 

ی روز بخاطر چاق بودنم 

‌روز ب خاطر دور بودنم از خانوادم 

ی روز چون نزدیک مادر شوهرم ناراحتم 

هرکاریم میکنم اول ب این فک میکنم ک بقیه چجوری فک میکنم در موردش 

مخصوصا مامانم و خواهرماونام انقد قشنگ بلدن برینن بهم 

انقد غصسشونو میخورم ولی کسی نیس ب من فک کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برو باشگاهی کلاسی خودتو سرگرم کن هرکاری حالتو خوب میکنه انجام بده

زود ول میکنم هرجا میرم پشتکار ندارم اصلا 

دوس دارم بمونم خونه بچسنم رو مبل فیلم رگ خواب و ملی راه های نرفتسو ببینم 

با اینکه روزی صد دفعه از اول میبنمشون

میگما شاید یکی برات کاری کرده که ایجور شدی ،چرا ی سرکتاب باز نمیکنی که بفهمی چت شده من هر وقت ب مشکل میخورم ی سرکتاب میگیرم پیش ی سیدی همچیو بهم میگه ،هر مشکلی که باشه ،خب تو هم یکی بگیر بین چته ،فک نکن با این روند شوهرت راضیه هااا 

میگما شاید یکی برات کاری کرده که ایجور شدی ،چرا ی سرکتاب باز نمیکنی که بفهمی چت شده من هر وقت ب مشکل ...

عزیزم سرکتاب چجوری میگیرن. بنظرتون درسته؟

منم گاهی فکر میکنم طلسممون کردن

عزیزم سرکتاب چجوری میگیرن. بنظرتون درسته؟منم گاهی فکر میکنم طلسممون کردن

نگا سرکتابو باید پیش کسی بگیری که کار بلده و کارش اینه ن هر کسی ،بعدشم تنها چیزی که ب طرف میگی اسم خودت و مادرته اگرم برا طرفت بخای بگیری اسم اونه و مادرش ،بعد سیر تا پیاز زندگیتو ،اگه طلسم باشی یا ن و هر مشکلی که تو زندگیت باشه رو بهت میگه ،من خودم چون یبار برام طلسم جدایی زدن ،همیشه پیش ی سید نگا میکنم ،اگه هر مشکلی باشه بهم نسگه و اگه نیاز باشه کمکم میکنه

نگا سرکتابو باید پیش کسی بگیری که کار بلده و کارش اینه ن هر کسی ،بعدشم تنها چیزی که ب طرف میگی اسم خ ...

چقدر خوب عزیزم. من تاحالا نرفتم جز یبار سالهای خیلی قبل. حالا حس میکنم با علایمی که داریم انگار طلسم جدایی کرده بینمون

چقدر خوب عزیزم. من تاحالا نرفتم جز یبار سالهای خیلی قبل. حالا حس میکنم با علایمی که داریم انگار طلسم ...

خب انحام بده سرکتاب خیلی خوبه همچیو میفهمی راجب خودت یا کیس احساسیت ،من خودم حقیقتش چون یبار برام طلسم گرفتن همیشه میرم پیش ی سیدی برام انجام میده همچیو میفهمم