2777
2789
عنوان

یک خواب سم دیدم

203 بازدید | 29 پست

رادیواکتیو خالص بود😂 خواب دیدم رونالدو رو  ک اومده بود دیدنمون بعد شوهرم خیلی فن این یاروعه واقعا دوسش داره رفت پیشش خوش بش کردن بعد باهم رفتن بیرون نمیدونم کجا قبل رفتن هم از من خدافظی کن وسط سرم بوسید عین باباها 😂 رفتم تابیر نگا کردم نوشته بود رسیدن ب اهداف وفتی یک فرد مشهور موفق رو میبینی ک باهاش جایی میری یا کاری انجام میدی، ب اهداف میرسی

منم صبحی خواب دیدم یکی از بلاگرا گم شده داشتیم دنبالش میگشتیمم🥲🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نوجوان بودم خواب رونالدو رو دیدم طرفدارش بودم اون موقع

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
مبینا دندونی نبود؟ 😂

وای نه

دختره ی حال بهم زن🤮

توبه😂😂😂منم خواب نامزدمو میدیدم اسمشم یادمه من ادم عاشقانه ای نیستم ولی تو خواب اینقدر دوسش داشتم هیع😂😂جالبیش اینجا من اصلا نامزد ندارم کسیم تو زندگیم نیست 

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم