2789
عنوان

تجربه

71 بازدید | 6 پست

سلام به همه خوبین من از اردیبهشت واسه دو تا گربه که بعدا یکی اومد ولی رفت غذا گذاشتم بعد یکی دیگه هم رفت و موند یکی و من چند دفعه خواستم ندم ولی دلم نیومد با اینکه میدونم گربه شکارچی خوبیه بعد من یک مرداد یه دفعه دیدمم دو تا بچه گربه به گربه بزرگه اضافه شدن و خودم حس میکنم مادرشون یکی دیگه اس بعد خانواده ام صداشون در اومده که غذا نده بزار برن چون اون دو تا بچه گربه پایین میان و تو مبل هایی که تو حیاطه میشینن به نظرتون چونن خانواده ام راضی نیستن این کارم گناه داره؟؟

واییی خدا گناه دارن بهشون غذا بده ولی اگه خانواده دوست ندارن نزار بیان تو خونه

سلام عزیزم تو خونه نمیان پایین حیاط میان مامانم مبل های قبلی رو گذاشته حیاط بابام دیده یکی از اون دو تا تو مبل نشستن مامانمم میگه نده ابجیمم‌ میگه نده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گربه همینطوری هست دو بار بهش غذا بدی عادت می‌کنه روز سوم میاد صدات میزنه تا بهش غذا بدی

سلام اونجوری که شما میگین نیست من غذا دادنو تو نبودشون شروع کردم یعنی غذارو گذاشتم تا هر وقت خواستن بیان بخورن یعنی جلوشون غذا نذاشتم که بفهمن صاحب غذا منم چون من قبلا تجربه غذا دادنو دارم و جلوشون غذا گذاشتم و هر دفعه میرفتم حیاط میومدن پایین یکی شونم ناز کرده بودم و دستی شده بود ولی من ابن دفعه تجربه دارم 

سلام اونجوری که شما میگین نیست من غذا دادنو تو نبودشون شروع کردم یعنی غذارو گذاشتم تا هر وقت خواستن ...

گربه باهوشه می‌دونه صاحب خونه هستی و غذا رو داری براش میبری خیلی باهوشه حتی دورا دور اونجا رو زیر نظر میگیره 

گربه باهوشه می‌دونه صاحب خونه هستی و غذا رو داری براش میبری خیلی باهوشه حتی دورا دور اونجا رو زیر نظ ...

ببینین من غذارو وقتی میزارم که گربه نباشه اگه منو میدید قطعا میفهمید ولی من غذارو تو نبودش میزارم که منو تو غذا ریختن نبینه من واقعا دلم نمیاد غذا ندم با اینکه خانواده ام‌ مخالفن کاری هم به کسی ندارن بعد من صاحب خونه نیستم یعنی بابام‌صاحب خونه اس من مجردم