2777
2789
عنوان

دعوای بدی کردیم

1312 بازدید | 52 پست

من کاربر قدیمم فقط بخاطر مطرح کردم مشکلم کاربری جدید زدم

شوهرم خوبه، تو کارخونه و بچه تاحدی کمک میکنه،بچه دوسته،زیااااد، اصلا خسیس نیست ، همه پولاش دست منه و هرخرجی کنم چیزی نمیگه و خیلی چیزای دیگه

ولی وقتی دیوونه میشه متوجه هیچی نمیشه، کاراش وحشیانه و عصبیه ، همه چیو پرت میکنه. اینم بگم اخرین بار یکسال پیش اینطوری شد و بعدش به گه خوردن افتاد و اومد دنبالمون.

ولی دیشب سر یموضوعی یهو قاطی کرد و حمله کرد بهم و هولم میداد ،که اگه خودمو نگه نمیداشتم میخورد سرم به دیوار اونم جلو بچم ، طفل بچم بقدری ترسیده بود و گریه میکرد، باز هی حمله میکرد،دیگه بچمو بغل کردم و کیفمو برداشتم زدم بیرون به مامانمم دروغی گفتم و خونه اونا موندم

بچه ها از دیشب داغونم

فکر و خیال و نفرت وخشم ولم نمیکنه

بقدری نفرت دارم دلم میخاد ینفرو اجیر کنم بره دم خونه وقتی از سرکار میاد بگیره بزنتش و هولش بده رو زمین، ترسو هم هست جاشو خیس میکنه.

ولی نمدونم ازکجا ادمشو پیدا کنم

اسی عزیزم ب چهارتا گزارش نیاز دارم 

اگر برام بزنی درخواست بده هر مدل ف..الی ک بخای برات میگیرم حس ششم هستم 

داخل این کاربری برو

@matihlda صفحه ۷نوشته دخترا قبل ازدواج رابطه برقرار

اینو‌گزارش بزن ممنونم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاربری سال ۹۸

و الان سال ۴۰۳   😑😑😑😑

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

اسی عزیزم ب چهارتا گزارش نیاز دارم اگر برام بزنی درخواست بده هر مدل ف..الی ک بخای برات میگیرم حس ششم ...

میشه واس من ف ال بگیری حالم خیلی بده بقران

میشه واسه رسیدن منو عشقم بهم صلوات بفرستین😔❤️بهم بگین منم صلوات میفرستم....ب عشقم رسیدم خدایاشکرت😍تولدم عقدمه🥺🎀هرچند خونوادم هنوزم اذیتم میکنن ولی بعد عروسیم واسه همیشه میرم🥲

میشه واس من ف ال بگیری حالم خیلی بده بقران

چشم عزیزم نام مادرت نیازه با تاریخ تولدت 

برام گزارش بزن  اونو ک گفتم درخاست بفرس

فالا شامل کات و برگشت ازدواج اشتی طلاق سنگینی بیماری معامله میشه تا یکماه ایندتو میتونم بگم