2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

419 بازدید | 23 پست

شوهرم خیلی افسرده شده.از سرکار ک میاد همش خودشو با بازیای گوشیش سرگرم میکنه و کمتر حرف میزنه.ی مدته بخاطر بارداری بی نتیجه من و این سقط طولانی لعنتی خ درگیری ذهنی و جسمی داشتیم.ی مدت استزاخت بودم نتونستیم بریم خونه مادرش البته اونا از وضعیت من خبر نداشتن از دست ما ناراحتن ک چرا نیومدید اما خودشونم دریغ از ی زنگ ک شماها مرده اید یا زنده.ازشون ناراحته و خ خ افسرده شده.نمیدونم علتش چیه نمیدونم بخاطر سقطه بخاطر ناراحتی از خونوادشه یا بخاطر اینکه حقوقشو این ماه هنوز ندادن یا بخاطر نداشتن رابطه ج تو این مدته.منم ناراحتم منم بخاطر سقط افسرده ام اما اصلا جلوش به روم نمیارم.دیشب حالم بد شد ببخشید همش استفراغ و لرز اما چون حقوقشو ندادن و پول نداره بیدارش نکردم ک بریم دکتر.این مدت همش پول دوا و دکتر دادیم.منم خسته ام اما همش باید شوهرموآروم کنم برعکس شده برا من.فرداشب عروسی دعوته عروسی ی دوست قدیمی ک با ی دوست مجرده دیگش باهم قراره برن هرچی میگم برو یکم از این وضعیت دربیایی میگه تو وضعیتت بدتره و هم اینکه پول ندارم برم.امشب خ دلم گرفته از ساعت 11 خوابید منم کلی گریه کردم.مرسی به حرفام گوش دادین.احساس میکنم از متاهل بودنش خستع شده.

خب ب خانوادش میگفتین  که حمایت کنن

بعدم بره عروسی خب مگه خانمه که کلی براش هزینه بشه برا اینکه نگرانتون نشه شما برید پیش خانواده خودتون

ضمنا زیادی نازکشی نکنید و کمی بیشتر ب خودت برس

برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرين بهت كه دركش ميكني👌👌خب بدون كه از تو خسته نيس يه خورده شرايط پيچيده شده...همينجوري اوضاع رو اروم نگه دار تا بگذره هم حال تو خوب بشه هم اوضاع مالي رو براه شه... مرد كه جيبش خالي ميشه خودشو ميبازه.. 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

عزیزم از این مشکلات همه دارن اینا مشکلات گذرا هستن می گذره میره زیاد خودتو درگیرش نکن فقط شامل حال شما نمیشه پس فاز منفی به خودت نده شوهرتم نیاز به آرامش داره بزار مدتی تو حال خودش باشه درست میشه

زندگی زیباست ...

ایشالا ک مشکلت حل بشه عزیزم

کار اشتباعی میکنی حالت بده بهش چیزی نمیگی

باهاش حرف بزن نپرس چیشده

صحبت از ی جا دیگ شرو کن برس ب احوالاتش ک چرا اینطوری شده اینطوری راحت تر حرف میزنه

از خدا میخوام بهت آرامش بده

سعی نکن دلسوزی بیش از حد واسش بکنی

کمتر دور و برش باش

مردها مثل ما نیستن تنهایی رو ترجیح میدن

خودت هم مقصر ندون

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
خب ب خانوادش میگفتین  که حمایت کنن بعدم بره عروسی خب مگه خانمه که کلی براش هزینه بشه برا اینکه ...

من خونوادم شهرستانن و اتفاقا عصر میگفت شرایطت اینجوریه نه مادری نه خواهر و فامیل نزدیک نداری ک بیان پیشت منم مجبورم ک بخاطر تو نرم عروسی خ ناراحت شدم حالا انگار خونواده خودش تو دوقدمیش میان بهش سر بزننِ

مام بعد از زایمان تا مدتها همینجوری بودیم.

کلا بارداری چه به سرانجام برسه و چه نرسه، کل سیستم زندگی آدم رو مختل میکنه

روزای خوب هم میاد

نگران نباش

ان مع العسر یسرا

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

عزیزم خدا کمک کنه بهتون ان شالله حقوقشو میدن و شماهم بزودی بارداری موفقی درپیش داشته باشی

الان هردوتون احتیاج به جو شاد و روحیه قوی دارید بهتره شماکه کنترل بیشتری داری سعی کنی باجیزای خیلی ساده و کم خرج شورو نشاط بینتون بیاری و کم کم متوجهش کنی که ناراحتی و غصه خوردن فایده نداره و بخودش بیاد

بهش محبت کن گردشای ساده برید پیاده روی

حرفای خول بزن باهاش باامید به اینده براش صحبت کن  ویا پردازی کن بذار در کنار شما بهش خوش بگذره و ناراحتیا و کم توجهی خانوادشو احساس نکنه

من خونوادم شهرستانن و اتفاقا عصر میگفت شرایطت اینجوریه نه مادری نه خواهر و فامیل نزدیک نداری ک بیان ...

خب اگه شاغل نیستی برو دو سه روز شهرتون تا حال و هوات عوض شه

یا زنگ میزدی کسی بیاد چند روز پیشت

برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین   

عزیزم این مشکلات مقطعیه تو همه زندگیا هست من کاملا درکت میکنم، شما هم غصه نخور بخودت انرژی مثبت بده ان شاالله زود باردار بشی و زندگیتون از همه نظر ازین رو به اون رو بشه، حرفای خوب بهش بزن، به استقبالش برو، به تزیین غذا و رسیدگی به خودت هم بیشتر اهمیت بده عزیزم

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور