2777
2789
عنوان

نامزدی..

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولدش مبارك باشه فردا رو ب ياد موندني كن..روز تولدش يباره ..همه دلخوريارو بريز دور باهم خوش باشيد&nb ...

اره.  کیک اینا سفارش دادم خخخ اول تولدش میگیرم با خنده مصنوعی بعد تولد باز قهر میکنم 

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

اره.  کیک اینا سفارش دادم خخخ اول تولدش میگیرم با خنده مصنوعی بعد تولد باز قهر میکنم

خودتو بزن ب فراموشي اصلا انگار اتفاقي نيفتاده..تولدبازي كنيد حالشو ببريد ..بهتون خوش بگذره..

خودتو بزن ب فراموشي اصلا انگار اتفاقي نيفتاده..تولدبازي كنيد حالشو ببريد ..بهتون خوش بگذره..

لامصب دوتامون خیلی مغروریم تا قهر میکنیم دوس داریم اشتی کنیما اما نمیتونیم خخخ بعدا اعتراف میکنیم 

لامصب دوتامون خیلی مغروریم تا قهر میکنیم دوس داریم اشتی کنیما اما نمیتونیم خخخ بعدا اعتراف میکنیم&nb ...

نوبتيش كنيد.يبارتوبرو جلو يباراون...ازدست اين مردا 😄تلافيه اين ناراحتيو فردا دربياريد

نوبتيش كنيد.يبارتوبرو جلو يباراون...ازدست اين مردا 😄تلافيه اين ناراحتيو فردا دربياريد

ولا جدیدا باید زنا ناز بکشن 

ولا جدیدا باید زنا ناز بکشن 

اوووووووووف ك نگو منم شديدا درگيراين موضوعم بهش ميگم من زن گرفتم انقدر ك تو ناز و اداداري و تند تند قهرميكني و لوسي..نازكشيو دوست دارن مردا مخصوصا ك لوسشون ميكني شوهر من كيف ميكنه مثل ي بچه ميشه

اوووووووووف ك نگو منم شديدا درگيراين موضوعم بهش ميگم من زن گرفتم انقدر ك تو ناز و اداداري و تند تند ...

خخخ الهی نامزد من مغروره  وقتی قهر میکنیم دیگه نه من پیام میدم نه اون باید یکی اشتیمون بده

خخخ الهی نامزد من مغروره  وقتی قهر میکنیم دیگه نه من پیام میدم نه اون باید یکی اشتیمون بده

ميدوني اخه اين مدل رفتارا براي دوران دوستيه بيشتر ديگه وقتي ميشه زن و شوهري خيلي جاها زن هم حقب جانب باشه مجبوره كوتاه بياد