2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو دلت میخاد شوهرت مادرتو از چشمت بندازه؟ مسلما نه مادرته زحمت کشیده برات بزرگت کرده نمیدونم خودت بچه داری یا نه میفهمی بزرگ کردن بچه چقد زحمت میخاد هر مشکلی یه راه حلی داره مادر شوهر حتی اگه بدترین شخص باشه اما یه مادره هیچی زحمت نکشیده باشه نه ماه که نگهش داشته

التماس تفکر

تو دلت میخاد شوهرت مادرتو از چشمت بندازه؟ مسلما نه مادرته زحمت کشیده برات بزرگت کرده نمیدونم خودت بچ ...

اخه داره پسرشو تحقیر میکنه

خدا جوونم مرسی ک هستی
پسرم دوسالشه... از الان وقتی به دوران سربازی و بعد ازدواجش فکر میکنم، تنم میلرزه.... اگه زنش هم بخاد ...

یه طرفه قضاوت نکنید.داره زندگی مو بهم میزنه

خدا جوونم مرسی ک هستی
 اخه داره پسرشو تحقیر میکنه

میتونی برا اینکه تحقیرش میکنه دنبال راه حل باشی یه جوری بهش بفهمونی که کارش غلطه ولی اگه پسر شو داره تحقیر میکنه بذار خودش مشکلشو حل کنه

میتونی برا اینکه تحقیرش میکنه دنبال راه حل باشی یه جوری بهش بفهمونی که کارش غلطه ولی اگه پسر شو داره ...

همش بهش میگه تو بی غیرتی ک حرف زنتو گوش میکنی.خوب شوهرمم میگه زنمه زندگی مه نمیشه ک تو تصمیم بگیری واسه زندگیم

خدا جوونم مرسی ک هستی

ما اگه بخواییم با هم بریم بیرون همش به شوهرم غر میزنه چرا الان میرید بیرون.میگه چرا زنت میگه منو ببر بیرون تو هم آنی پا میشی.

خدا جوونم مرسی ک هستی
همش بهش میگه تو بی غیرتی ک حرف زنتو گوش میکنی.خوب شوهرمم میگه زنمه زندگی مه نمیشه ک تو تصمیم بگیری و ...

یه گوشت در یکی دروازه در مقابله با مادرشوهرت.ولی همش به شوهرت گوشزد کن چقد خوبه ماتو زندگی با هم به حرف هم گوش میدیم با هم مشارکت داریم من واقعن از اینکه اینهمه با هم صمیمی هستیم خوشحالم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دخترا مجرد بیان

iminam | 12 دقیقه پیش

ارتودنسی

golayakh | 12 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز