2777
2789
عنوان

گلو درد مداوم

1240 بازدید | 2 پست

بچه ها من جلوی گردنم مدام درد می‌کنه از خواب که بیدار میشم بهتره 

ولی در طول روز که حرف میزنم یا داد میزنم یا خب غذا میخورم درد میگیره زیر چونه قسمت لوزه ها یکم برآمده است با لمس ولی با قورت دادن درد نمیگیره 

تب هم ندارم سرفه هم ندارم 

ولی خلط زیاد دارم 

تقریبا یکی دوماه ک اینجوری احساس میکنم موقع حرف زدن حنجره ام درد میگیره 

دردش واضح نیست یک درد مبهم و دقیق نمی‌دونم کجای گلو یا گردنم 

خطرناک نباشه یک وقت 

هی میخام برم دکتر تنبلی میکنم از طرفی بچه کوچیک دارم و چون کسی نیست نگهشون داره مخصوصا یک نوزاد چند ماه سخنم 

من ۳ سال گلو درد مداوم شدید در حدی که هفته ای یکبار باید سرم میزدم ماهی چندین مرتبه متخصص های حلق و گوش و ......

میرفتم ولی تو بگو ذره از خوب شدن یکی میگفت لوزه داری یکی میگوفت عفونته بهم کپسول سفالیکسیم ۵۰۰ دادن که بدنم به شدت کم اب شد 

تا اینکه امسال رفتم یه دکتر گفت حتما برو سونوگرافی انجام بده  رفتم غدد لنفاوی هام فعال شده بود دکتر گفت مواظب باش بعدشم از اعصابت هست من بهت دارو نمیدم برو استرس هات و کم کن اعصابت رو آروم کن پیش مادر و همسرم گفت 

گقت خوب میشی بی دارو الان حالم خداروشکر خوبه

آدم هارو نه تو مسافرت نه تو عصبانیت نمیشه شناخت وقتی میشناسی که بهش ارزش و مقام دادی‼️🔴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان