2777
2789
عنوان

آب نیست🥲🥲

447 بازدید | 15 پست

دوتا تانکر داریم قبل از پمپ آب هر ددتا خالیه از دوروز پیش آب نیومده توشون دوتا خونه ایم 

تانکرا معمولا شب تا صبح آب میشدن در طول روز استفاده میکردیم الان نگاه کردم دیدم آب نمیره داخلشون 

چیکار باید بکنیم؟

با جایی باید تماس بگیریم؟

شیرای ورود آبم بازن مشکلی ندارن آب تو لوله ها نیست😬

فردا هلاکیم

چیکار کنیم؟؟؟؟؟

کاربر قدیمی هستم کاربری جدیدمه                    

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا از تانک استفاده میکنید؟مگه اب ندارید داخل خونه؟

فکر کنم در طی روز فشار بشدت کم میشه و الانم که کلا قطع شده چون شهرشون کویری و خشکه

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
چرا از تانک استفاده میکنید؟مگه اب ندارید داخل خونه؟

نه خب تانکرا وصلن به لوله های آب دیگه

ولی چون در طول روز آب از تو لوله ها نمیاد از تانکر استفاده میکنیم که شبا پر بشن روزا استفاده کنیم

کاربر قدیمی هستم کاربری جدیدمه                    
داره ولی در طول روز آب نمیاد تو لوله ها از بس گرمه و همه استفاده میکنن شیراشون بازه والا به ما نمیرس ...

وای باورم نمیشه چه بد. مردم یکم باید بهم رحم کنن وقتی خودمون ملاحظه همو نمی‌کنیم چی بگم والا

معلمی که میخواد سرباز امام زمان تربیت کنه ان شاءالله 💖

فکر کنم در طی روز فشار بشدت کم میشه و الانم که کلا قطع شده چون شهرشون کویری و خشکه

اخی چه سخته خدا کمکشون کنه و توان بده بهشون انشالا

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله
نه خب تانکرا وصلن به لوله های آب دیگهولی چون در طول روز آب از تو لوله ها نمیاد از تانکر استفاده میکن ...

ایشالا که به زودی درست شه گلم 

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله