2777
2789
عنوان

علوم غریبه

632 بازدید | 26 پست

من خیلی وقت پیش دعا گرفته بودم هنوز نفرستان  برام بعد امشب زنگ زدم به آقایی که ازش ی سوال بپرسم 

اسم و مادر و .....گرفت 

بعد گفت پول بده تا بگم 

منم گفتم چششمم ترسیده از اینک بخوام مبلغی واریز کنم. ک نشه فقط زنگ زدم. سوال بپرسم ازتون

بعد آقاهه ناراحت شد و قطع کرد 

گفت مگ من بیکارم

نکنه الان ک اسممون اینارو داره لج کنه دعا بدبختی بیاره

😇

🤣🤣الکیه بابا

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی نرو دیگه.بادستای خودت زندگیتوخراب نکن

سلام عزیزم میری این کاربریم @ماهیمهسا صفحه ده نوشته اگر شوهرم لفهمه ۳سال 

برام گزارش بزنی ب پنج نفر نیاز دارم بخای برات ف..ال میگیرم یا حس ششمی بخای انجام میدم

[QUOTE=348131197]سلام عزیزم میری این کاربریم @ماهیمهسا   صفحه ده نوشته اگر شوهرم لفهمه ۳سال  برام گزارش ...[/Qنه نمیکنه

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
سلام عزیزم میری این کاربریم @ماهیمهسا صفحه ده نوشته اگر شوهرم لفهمه ۳سال برام گزارش بزنی ب پنج نفر ...

زدم

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!