2789
عنوان

درس و کنکور

92 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من پشت کنکورم و امسال که میمونم میشه سال سومم خوب نخونده بودم و امسال شروع کردم میشه کسی که تجربه داره بگه برای فرهنگیان چجوری بخونم که ترازم برسه درصد و اینا هم خوب بشه رشتم تجربیه میخوام 404 راضی باشم از نتیجه و تلاشم کسی میتونه راهنمایی کنه 

میگذره میرسیم میبینیم :)

عزیزم شما نمیدونی تک ماده معدل نهایی رو کم میکنه یا نه ربطی نداره ؟؟!

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

راهنمایی ندارع فقط سخت تلاش کنید و منظم باشید و درس بخونید فرهنگیان هم سختی خاصی ندارع قبول شدنش 

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..

وقتی تک ماده میزنید طبیعتاً نمره ی اون درس کمه پس باید دیفالت رو معدل تاثیر منفی می‌ذاره ولی در کل تک ماده بزنید تاثیری تو معدل ایجاد نمیکنه

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..

تک ماده فقط از امتحان شهریور که الان عوض کردن نجاتت میده و پاس میشی همین کاری نمیکنه میتونی بری اون موقع امتحان بدی بلک نمرت بیشتر شد

راهنمایی ندارع فقط سخت تلاش کنید و منظم باشید و درس بخونید فرهنگیان هم سختی خاصی ندارع قبول شدنش

اخه اینایی که تراز هاشون خوب بود رو میبینم و دعوت نشدن استرس میگیرم میخام درصد هام بالاتر برن 

تک ماده فقط از امتحان شهریور که الان عوض کردن نجاتت میده و پاس میشی همین کاری نمیکنه میتونی بری اون ...

پس اگر بخوام یه درس رو تک ماده کنم معدل نهاییم کم که نمیشه درسته؟  میخوام کم نشه همین

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨