2821
2789
عنوان

افغانی

169 بازدید | 4 پست

یعنی دیگه حالم داره ازین مملکت بهم میخوره مملکتو نجاست برداشته کی اینا میرن ازین خاک؟؟؟

یه مشت نجس کثیف دزد قاتل

متاسفم برای اونایی که دارن عادی سازی میکنن و تبلیغ میکنن این مردم و کشورشون رو

متاسفم برای اونایی که میگن اینا ادمن

متاسافم که میبینم مردمم از دست افغانیا غذا میخرن میخورن

متاسفم که به جای اینکه به جوونای خودمون کار بدن اونا رو استخدام میکنن

متاسفم وه شناسنامه دارن و اسن و فامیلیشون رو تغییر دادن و خودشون رو تاجیک جا میزنن

متاسفم برای هموطنام که یادشون رفته نژادشون چیه و چقدر ادمای کثیفی ان

چندشم میشه پامو جایی بزارم که توش افغانی هست

متاسفام که دیگه تو رستورانامون هم افغانیا با دستای کثیفشون برلی یک ایرانی غذا درست میکنن

اینا کمه باید صد صفحه ازش بنویسم براتون

کم فحش نمیدن به ایرانیا و طلبکارن

چرا کسی اینارو نمیبینه 

حالا چون یه بازیگر با یه افغانی ازدواج کرده شما اون ادمو بی لیاقتو باید الگوی خودتون قرار بدین؟ و این کجاش افتخاره؟؟؟؟

واونایی ام که با این ادما دوستن و باهاشون ازدواج میکنن همون لیاقتشون همینه امیدوارم اون روزی که دارن اینارو از کشور میندازن بیرون اینارم باهاشون بفرستن افغانستان برن حالشو ببرن

یعنی حالم داده بهم میخوره ازین وضع

در اینده نه چندان دور دیگه ایرانی اصیلی وجود نخواهد داشت یه مشت دورگه افغانی ان که تو ایران دارن زندگی میکنن

منم با مهاجرت بی درو پیکرو بدون اصول درست ومنصفانه اصلا موافق نیستم ولی اینهمه توهین و تحقیر رو هم نمیپسندم به هرحال از نظر زادو ولد ایرانیها بشدت پایینه و طبیعتا ایران احتیاج به نیروی کار جوان داره البته باید شرایطی فراهم بشه اگه نیروی ایرانی واحد شرایط بود اولویت با اون باشه ولی به هرحال خیلی از کارها هستش که هیچ داوطلب ایرانی نداره وبناچار باید از افغانها استفاده کنیم 

نه دوست عزیز من واقع بین هستم البته که تو هرنژادی ادم کثیفو پلیدو قاتل هم وجود داره همینطور تو نژاد افغانها  ولی اینکه همه رو جمع ببیندیم اشتباهه و اینهمه مهاجرت غیر قانونی هم واقعا حس بدی به ادم میده و یجورایی میتونه اسیب زننده وحتی خطرناک  هم باشه ولی بازم راهش توهینو تحقیر نیست راهش مطالبه برای کنترلو ساماندهی  مهاجرتو مهاجرینه درمورد کار حردن شما چنتا جوونو میشناسین که برن کارگری یا چاه کنی یا باربری اغلب یا کارگر کافی نیست یا به اندازه ی یه کارگر جوان کارامد نیست البته میگم اولویت باید به هموطنای ایرانی باشه و با مالیاتو حق اقامت میشه یه سوداوری هم برای کشور ایجاد کرد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس شما اصلا نمیدونین چخبره؟؟؟

و اینکه من تحقیر نکردم ویژگیشونو و واقعیت رو گفتم

تو هیچ زمینه ای کمبود نیرو نداریم

شما میدونین ایرانیا جمعیتشون چقدره؟

فقط ایرانیای خود ایران رو احتمالا حساب کردین

مسدونین چندین نفر مهاجرت کردن  

اونا فقط جای مارو تنگ کردن و گرفتن و باید هم ازین مملکت برن

تاحالا دیدین با ی ایرونی چجوری رفتار میکنن؟؟

میدونی مرداشون چقدر دخترا و زنای مارو با نگاهشون و یا تعرض و تجاوز چقدر ازار میدن؟

میدونین داعش و طالبان قاطی اینا وارد خاک ایران شدن و ایران دیگه امن نیست؟