ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برای لاغری از دو ماهگی بچه باید اروم ورزش رو تو خونه شروع کنی . فقط مراقب باش به خاطر شیردهی تو تغذیه زیاده روی نکنی . وقتی بچه خواب زود کاراتو بکن و سعی کن دراز بکشی بیشتر از تغدیه ،روح و روانت مهمه . استرسی نباش از حرفا بهم نریز و بدون ۲۰ روز اول نوزادی سخته ولی میگذره. یکسری غداهای راحت باید سریع صبح زود بزاری که بی غذا نمونی . میوه هات همیشه شسته باشه تو یخچال و وسایل پذیرایی رو اماده بزار رو میزا برای مهمون سرزده .سعی کنید قسمت پذیرایی هم زیاد رفت و امد نکنی که برای مهمونت آماده باشه
تفنگ نقره کوبم را فروختم برای یار قبای ترمه دوختم قبای ترمه ام را پس فرستاد تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
قبل بارداری وزنت چقدر بود آخرای بارداری چقدر شد و الان چقدرهممنون میشم بگی من ۳۰ هفتم
قبل بارداری ۵۳
آخر بارداری که هفته ۳۷ بودم، ۶۶ کیلو شدم
الان ۵۶ هستم، از روز دهم ۵۶ کیلو شدم، فعلا به وزن قبلی برنگشتم، الان ۱۵ روز میشه، اون سه کیلو شکممه که هنوز کم نشده، شکمم آویزونه که با شکم بند میبندم.