2777
2789

عالم و آدم میان از بدبختیشون از شوهرشون که شکاکه ، دست بزن داره ، بی پولن و.... هزار بدبختی دارن میگن نینی سایتی ها هم بعضیا دلداری میدن بعضیا باور نمیکنن کسی هم از شادیش تاپیک بزنه میگین پز زیر پوستی و... من یه تاپیک درد و دلی کلا توی عمرم اومدم از دردسرم با شوهرم بزارم که راهنماییم کنین اگرنه تمام تاپیک های من حالا روی شوخی هست و اگه نباشه جوری مطرح میکنم جنبه طنز داشته باشه اما تا میام تاپیک بعضیا ( مثلا یکی میگه تو آبگوشت پیاز بریزم یا ن ) مثاال . 

من میگم بریز میگه تو برو شوهرتو درست کن و.. و این موضوع اولین بار نیست برای من اتفاق میوفته پس چطوره عالم و‌آدم میان از بدبختیاشون میگن ؟! 

فقط خواستم بگم اینجا میان درد و دل و کمک و من اولین شخصی نیستم درد و دل میکنه لطفا سوء تفاده نکنید 

چشم ها دریچه ی روحن!...

همه جا آدم بیشعور پیدا میشه از آدمایی که نقطه ضعف آدمو به روی طرف میزنن متنفرم حرفی داری به خودش بگو چیکار داری ببینم مثلا شوهرش چطوره یا بچه دار نمیشه یا هر کوفت دیگه ای

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

موافقم ولی بعضیا تخیل میگن😑

یا مثلاً امروز یکی میگه انقد شوهرم مانتو خریده رگال گندم شکسته😑

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا برای منم اتفاق افتاده 

یه انتقاد کردم در مقابل دروغ کاربر هیچی ازتاپیکم پیدا نکرد گفت خدا زدتت تورو به داغ خواهرت نشستی!

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

متاسفانه من این مسأله و اینجا زیاد دیدم ، برای همین اینجا درد دل نمیکنم ، 

این افراد همونایی هستن که وقتی باهات دعوا میکنن تمام رازهات و همه جا برملا میکنن و آبروت و میبرن ، 

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔