2777
2789

سلام

من ۲ شغل دارم ، جدا از فعالیت کاری خودم یه مغازه اکسسوری و کادویی دارم ، فردی رو اونجا گذاشتم برای فروش 

مدتیه متوجه شدم دزدی میکنه به دلایل زیر :

۱. کسبه ها بهم گفتن مشتری و میفرسته اینجا برای کارت کشیدن به بهانه های مختلف

۲. شماره کارت خودش و داده به مشتری در صورتی ک شماره کارت خودم و به صورت چاپی روی دیوار مغازه نصب کردم

۳. مشتری های عمده و از مغازه بهشون جنس نداده و از جایی دیگه تامین جنس کرده 

🔴🔴🔴  حالا سوالم   🔴🔴🔴

چطور ازش شکایت کنم که برده های قبلی هم جبران بشه ؟ نمیخوام شکایت کنم و نهایتا چیزایی که اخیرا برده و اثبات شده و فقط بده ، چون اجناس موجود تو مغازه کم قیمت نداشته ، پاخور مشتریمونم خوب بوده چون مغازه مابین میدون تجریش و قدس هست . فعلا به روی خودش نیاوردم تا فرار نکنه یا اقدام نکنه به پاک کردن مدرک و ...

آن‌کس‌که‌نداند‌و‌نخواهد‌که‌بداند/حیف‌است‌چنین‌جانوری‌زنده‌بماند #منشی_نفر_بعدی

دوربین نداره مغازه؟

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارهولی فقط سی روز ذخیره داره

هرروز چک نمیکردی یعنی؟

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
هرروز چک نمیکردی یعنی؟

نه اخه اعتماد داشتم

از طرفی هم خودم شغل دیگه ای دارم نمیرسم

آن‌کس‌که‌نداند‌و‌نخواهد‌که‌بداند/حیف‌است‌چنین‌جانوری‌زنده‌بماند #منشی_نفر_بعدی