2777
2789
عنوان

پرولاکتین ۵۰

7238 بازدید | 35 پست

پرولاکتین دوستم۵۰است پ زنگ زد کلی گریه کردبراش ام آر آی نوشته گفته یا از غدته یا سلولاش 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

سردرد و اینا هم نداره کسی اینطوری بوده؟ 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

واه من رنج ازمایشگاه 500بود  مال من 3000 شده بود  یک ماه قرص خوردم اومد سرجاش باردار شدم ...

این۵۰ هست انقدر میترسه

این۵۰ هست انقدر میترسه

الکی میترسه 😆

منکه ازمایشگاه هی ازم سوال میکرد میگفت حالت خوبه 

اخه خیلی تعجب کرده بودن اینقدر بالا باشه 

منم پارسال ام ار ای دادم چون خیلی ساله بالاس 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

نه بابا من همیشم بالا بود  ولی مشکلی نداشتم  این دفعه 6 برابر بالاتر شده بود

دکترا خیلی رو پرولامتین میترسونن. تازه بهم گفت اگه بالای ۵۰ باشه باید بری ام ار ای

قلبم عشقم امیدم دختر نازم پرنیا❤
دکترا خیلی رو پرولامتین میترسونن. تازه بهم گفت اگه بالای ۵۰ باشه باید بری ام ار ای

مال منم بالا بود عید فرستاد ام ار ای تومور هیپوفیز دارم دارو استفاده میکنم .فعلا باردار هم نمیتونم بشم

التماس دعا

اره ام ار ای میفرستن اخه من خیلی ساله بالا بود فقط تو موقعیکه قرص میخوردم خوب بودم 

سالها دویدمو نرسیدم 💔