zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92881 عنوان پرولاکتین ۵۰ 7238 بازدید | 35 پست پرولاکتین دوستم۵۰است پ زنگ زد کلی گریه کردبراش ام آر آی نوشته گفته یا از غدته یا سلولاش کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ. 1396/06/26 | 19:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92881 سردرد و اینا هم نداره کسی اینطوری بوده؟ کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 44129 واه من رنج ازمایشگاه 500بود مال من 3000 شده بود یک ماه قرص خوردم اومد سرجاش باردار شدم دیگه ازمایش ندادم ببینم چقدر شده سالها دویدمو نرسیدم 💔
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92881 واه من رنج ازمایشگاه 500بود مال من 3000 شده بود یک ماه قرص خوردم اومد سرجاش باردار شدم ... این۵۰ هست انقدر میترسه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
پونه63 عضویت: 1394/02/09 تعداد پست: 1290 واه من رنج ازمایشگاه 500بود مال من 3000 شده بود یک ماه قرص خوردم اومد سرجاش باردار شدم ... نی نیت چیه گل مهر جون. چون منم پرولاکتین دارم قلبم عشقم امیدم دختر نازم پرنیا❤
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 44129 این۵۰ هست انقدر میترسه الکی میترسه 😆منکه ازمایشگاه هی ازم سوال میکرد میگفت حالت خوبه اخه خیلی تعجب کرده بودن اینقدر بالا باشه منم پارسال ام ار ای دادم چون خیلی ساله بالاس سالها دویدمو نرسیدم 💔
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 44129 نی نیت چیه گل مهر جون. چون منم پرولاکتین دارم دختر سالها دویدمو نرسیدم 💔
پونه63 عضویت: 1394/02/09 تعداد پست: 1290 پرولاکتینم ۵ تا بالا بود اما دکترم خیلی ترسوند قلبم عشقم امیدم دختر نازم پرنیا❤
پونه63 عضویت: 1394/02/09 تعداد پست: 1290 دختر ایشاله به سلامتی بارتو زمین بذاری گلم قلبم عشقم امیدم دختر نازم پرنیا❤
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 44129 من از مجردی بالا بود ولی خب بعد سقطم دیگه رکورد شکستم پریودم پنج شش ماه بود نشدم که دیگه رفتم از دادم سالها دویدمو نرسیدم 💔
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 44129 پرولاکتینم ۵ تا بالا بود اما دکترم خیلی ترسوند نه بابا من همیشم بالا بود ولی مشکلی نداشتم این دفعه 6 برابر بالاتر شده بود سالها دویدمو نرسیدم 💔
پونه63 عضویت: 1394/02/09 تعداد پست: 1290 نه بابا من همیشم بالا بود ولی مشکلی نداشتم این دفعه 6 برابر بالاتر شده بود دکترا خیلی رو پرولامتین میترسونن. تازه بهم گفت اگه بالای ۵۰ باشه باید بری ام ار ای قلبم عشقم امیدم دختر نازم پرنیا❤
mehr.sh عضویت: 1396/02/17 تعداد پست: 14419 دکترا خیلی رو پرولامتین میترسونن. تازه بهم گفت اگه بالای ۵۰ باشه باید بری ام ار ای مال منم بالا بود عید فرستاد ام ار ای تومور هیپوفیز دارم دارو استفاده میکنم .فعلا باردار هم نمیتونم بشم التماس دعا
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 44129 دکترا خیلی رو پرولامتین میترسونن. تازه بهم گفت اگه بالای ۵۰ باشه باید بری ام ار ای اره ام ار ای میفرستن اخه من خیلی ساله بالا بود فقط تو موقعیکه قرص میخوردم خوب بودم سالها دویدمو نرسیدم 💔
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 44129 مال منم بالا بود عید فرستاد ام ار ای تومور هیپوفیز دارم دارو استفاده میکنم .فعلا باردار هم نمیتونم ب ... با دارو میاد پایین مشکلی نیست سالها دویدمو نرسیدم 💔