چند روزه یکی با یکی آشنا شدم درحد چند روزه این چند باری ک چت کردیم خیلی مشخص بود ک خیلی با شخصیت و فرهنگه دیشب ساعت ۱۰ پیام داد من ساعت ۱۲ سین کردم رفته بودم خونه عموم گوشیم هم شارژ نشد امروز بهش گفتم ناراحت شدی...گفت نه اوکیه
گفتم حس کردم ناراحت شدی گفتم بپرسم گفت لطف کردی بنظر در جواب چی بگم یا کلا چیزی نگم بهتره؟
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
[QUOTE=348117472]بپا مخت نزنه.به سن تو من چت کردم .[/Qمن تا حالا هیچکی نتونسته مخم بزنه این دکتره و ...
با عجله تایپ نکن.فکر کن بیشتر
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد