2777
2789
عنوان

کسایی که انسانی خوندن بیان😘🍒

561 بازدید | 7 پست

بچه‌ها اگر کسی در امتحان نهایی یازدهم در دورس فرعی مثل زبان انگلیسی نمره برگش زیر۷بشه ولی مسمتری که که دبیر داده بالا باشه ایا میتونه از تک ماده استفاده کنه یا نه ؟؟

🔴شرط قبولی و تبصره دروس دهم و یازدهم همانند دروس داخلی می‌باشد و فقط نمره سالانه ملاک می‌باشد .

⚡️اگر نمره سالانه 10 باشد : قبول

⚡️اگر نمره سالانه بین 7 تا 10 باشد : شرط تبصره

🔹اگر نمره سالانه کمتر از 7 باشد : مردود و عدم شرط تبصره

◀️نکته دوم که بسیار مهم می‌باشد (برای دانش‌آموزان پسر)

اگر دروس مانده دارید باید در شهریور و یا دی ماه انتخاب واحد انجام دهید تا مشکل نظام وظیفه ایجاد نشود .

🔹در صورتی که دانش‌آموزان پایه دوازدهم در شهریور یا دی ماه درس را انتخاب نکند نمی‌تواند در خرداد ماه سال آینده دروس مانده را اخذ کند و فارغ التحصیل شود .

🔗 @MoallemaNews

⤵️با توجه به مصوبه جدید پایه دهم و یازدهم اگر دانش آموزی در نوبت دوم در هر یک از دروس در امتحان نهایی ( برگه امتحانی نوبت دوم) نمره زیر ۷ کسب نماید ولی در مجموع نمره سالانه ( مجموع مستمر نوبت اول، پایانی نوبت اول، مستمر نوبت دوم و پایانی نوبت دوم با توجه به ضرایب مربوطه) ۱۰ و بالاتر باشد قبول شناخته می شود.

⁉️بچه های پایه دهم و یازدهم حواستون باشه، در دوره متوسطه دوم ( سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم ) حق استفاده از چهار تک ماده را دارید و درصورتی که در مقاطع پایه از تک ماده استفاده کنید حق استفاده در پایه دوازدهم رو نخواهید داشت!!!

❌بزارید تک ماده رو برای سال دوازدهم

🔗 @MoallemaNews

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخبار وزارت آموزش و پرورش:

🔹مروری بر شرايط تك ماده يا همان تبصره

🔺در کل🚩حالت داريم:

✔️ نمره سالانه زیر ۷ باشه + نمره برگه هم زیر ۷ باشه = نمیشه از تک ماده استفاده کرد و مردوده و الزاماً بايد امتحان بدید.

✔️ نمره سالانه حداقل ۱۰ باشه + نمره برگه کمتر از ۷ = میشه از تك ماده استفاده كرد.

✔️ نمره سالانه حداقل ۱۰ باشه + نمره برگه حداقل ۷ = درس قبول شده تلقى مى شود.

❌نمره برگه كه واضحه ولى نمره سالانه چطور محاسبه میشه؟

✅با این فرمول: مجموع {( مستمر ترم اول )+ (پایانی ترم اول ضربدر٢) + (مستمر ترم دوم) + (پایانی ترم دوم ضربدر٤)}

🟡در نهایت مجموع این نمرات بر ٨ تقسيم میشه و نمره سال به دست میاد.

‼️اگه برای درسی نمره قبولی کسب نکنی يكی از اين دو تا كار رو بايد انجام بدی:

🟣استفاده از تک ماده (تبصره) كه حداكثر براى ٤ درسه.( اونم در كل دوره دوم متوسطه) ( درس نهايی و غيرنهايى هم موضوعيتى نداره.)

🟣امتحان مجدد در مرداد كه نيازه به مدرسه حضوراً مراجعه كنی و درخواست بدی

❤️ساير نكاتی که باید در مورد اعلام نتيجه امتحانات بدونی:

⌛نمراتی که نوشته در حال بازبینی، قرارداده میشه و نیازی به پیگیری نیست. اما اينكه آيا بعد از قرارگيرى اونا هم ، فرصت مجدد اعتراض هست يا نه، هنوز معلوم نيست.

⌛اگه تو سامانه نمیتونید درخواست اعتراض ثبت كنيد، باگ خودشونه و باید صبر کرد تا درست بشه. منطق حكم میکنه که اين فرصت تمديد شود.

⌛شركت در امتحان برای دروسى كه تبصره يا مردود هستند هيچ تاثیری روی موضوع سوابق تحصيلى نداره و ملاك سوابق تحصيلى فقط نمرات خرداده.

🔗 @MoallemaNews

🔴۴ تا درسی که افتادی رو میتونی با تک ماده پاس کنی به شرطی که:

+معدل سالیانه اون درست بالای ۱۰ باشه

✔️بقیه اشو باید بری مجدد امتحان بدی

✔️تو کنکور هم اون نمره نهایی(خرداد) مد نظره که بعدا میتونی ترمیمش کن

#درخواستی

🔗 @MoallemaNews

💻 چه کسانی می توانند از تبصره استفاده کنند؟؟

◀️ طبق مصوبه جدید تک ماده، بچه های دهم و یازدهم تابستان امسال نمی توانند از تک ماده استفاده کنند، ولی میشه درس های تجدیدی رو نگه دارید، و وقتی به پایه دوازدهم رسیدید، اونارو تک ماده بزنین (اگه شرایطشو دارین).

‼️ نکته: تک ماده مال زمانیه که شما قراره فارغ التحصیل بشین و دیپلم بگیرین و کل درساتونو پاس کردین به جز ۴ درس و شما با پاس کردن این ۴ درس فارغ‌ التحصیل میشید.

🔗 @MoallemaNews

🔹 همه چیز درمورد تبصره و تک ماده

❌ پایه دهم و یازدهم تبصره دارد؟

◀️ از هر سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم در مجموع می‌توانید ۴ درس که نمره سالانه ۷ تا ۹/۷۵ هست را برای تبصره در هنگام فارغ التحصیلی نگه‌دارید.

⚠️ این ۴ درس می‌تواند از پایه دهم، یازدهم یا دوازدهم باشد.  اما در کل شما می‌توانید فقط ۴درس را انتخاب کنید.

نکته مهم و قابل توجه: هر پایه ۴ درس نیست

در مجموع ۴ درس می‌باشد.

🔹 تبصره و فرآیند آن با درخواست شما، توسط مدرسه انجام میشود!!!

🚫 دروس تبصره تا زمان فارغ‌التحصیلی در کارنامه کلی شما به صورت مردود درج می‌شود با انجام عملیات فارغ التحصیلی توسط مدرسه کلمه مردود به تکماده تغییر پیدا می‌کند.

❔البته توجه نمایید اگر درسی برای تبصره نگه ‌داشته شد، نمی‌توانید آن را در خرداد سال آینده ترمیم کنید. چون شرط ترمیم، قبولی در درس یا فارغ‌التحصیلی در رشته می‌باشد.

🔗 @MoallemaNews

🔴شرط قبولی و تبصره دروس دهم و یازدهم همانند دروس داخلی می‌باشد و فقط نمره سالانه ملاک می‌باشد .⚡️اگ ...

عزیزم ببخشید تورو خدا جواب بدین به من من بزرگسالان هستم و امسال دی ماه یکی از امتحانام رو افتادم زبان انگلیسی من میتونم تو خرداد هم ترمیم کنم و هم این درس که افتادم رو بدم ؟