سلام دوستان بعد 8سال نازایی و بدو بدو اقدام نی نی دار نمیشدم رفتیم دکتر ک متوجه واریکوسل همسر شدیم 22ام تیر ماه عمل شد و بعدش اقدام کردیم چون دکترش گفته بود بخیش و کشید تا 3ماه اقدام داشته باشید درد کشیدگی و زیر شکم تا واژن داشتم تا بحال اینجوری نبودم بی بیچک زدم دیروز ی حاله صورتی افتاده میشه دعا کنید برام🥹🙏🙏 ان شاالله خدا ب همه ی نی نی ناززز و قشنگ بده دامن هرچی منتظره سبز بشه از خدا میخام تو این ماه عزیز ب همه نی نی سالم بده ♥️♥️♥️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مبارکه گلمم چراا دلت میاد هدیه به این قشنگی خدا گذاشته تو دامنت
میشه بچه سومم دوتا بچه دارم اگه بری تو پستام متوجه میشی چرا نمیشه شوهرمم مخالفه میگه نه اگه سقط نکنی برو خونه بابات دیگه بر نگرد همه مخالفن تمام خانواده شوهرم مخالفن دو بچه هامم هنوز کوچیکن
میدونم گلم اگر نمیخاستید کاش جلوگیری میکردید گلم خدا داده نباید دس ببرید ی انسان زنده رو میخای از بین ببری؟!با همسرت صحبت کن عب نداره ان شاالله پاقدمش خیر و برکت باشع ولی عزیزم گناه داره نکن خیلیا تو حسرت بچع ان
نمیدونی بچه داری چقدر سخته پیرمیشی تا یه بچه رو بزرگ کنی فکر کردی بچه بزرگ کردن به همین راحتی و اسونیه دمار آدم در میاد با این گرونیا همین دوتا رو بزرگ کنم به ثمر برسونم شاهکار کردم
اشتباه نکن خیلی گناه داره، اون خدایی که اون بچه رو داده حتما از تو بهتر میدونه که برات خوبه، سقط نکن، یه جا خوندم نوشته بود چه فرقی داریم ماهایی که سقط می کنیم و یه کودک معصوم رو می کشیم با حرمله ای که تیر به گلوی کودک شش ماهه زد؟؟؟؟
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
میدونم گلم اگر نمیخاستید کاش جلوگیری میکردید گلم خدا داده نباید دس ببرید ی انسان زنده رو میخای از بی ...
بخدا میدونم باهاش حرف زدم اصلا راضی نمیشه فقط داد میزنه حرف نزن دهنتو ببند میدونم بدنیاش بیارم دمار از روزگارم در میاره واسه بچه داشتن اصلا اخلاق نداره هیچچچچچ