2821
2789
عنوان

خوره شکاکی😩

183 بازدید | 12 پست

من ک خودم در کل ب مردا ب کل مردای عالم بی اعتماد بودم ولی دیگ اینجوری نه ک هر لحظه ب هرچیزی شک کنم 

تقریبا تو کل بارداریم این حالت تشدید شد و توی این دو ماه آخر ب اوجش رسیده 

اینم بگم واقعا از شوهرم چیز خاصی ندیدم بیشتر افکار خودمه ک آزارم میده و تقریبا کنترلش واسم خیلی سخت شده 

بنظرتون مربوط ب بارداریه؟

شمام اینطوری بودین؟

ناگفته نماند فکر میکنم نی نی سایت بی تاثیر نیس🫡

عزیزپ اینا توجیه هست. من که شکاک نشدم

من فکر میکنم افکار شکاکی داشتین توی بارداری بیماری ها اوج میگیرن الان زیاد شده. با مشاور حرف بزن. من هم همش نی نی سایت بودم بارداری. میخوندم اما تاثیری درباره شک و اینا نبود

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظرم نی نی سایت جاییه ک اغلب از تلخیهاشون میگن و این حجم از منفی گویی میتونه توی فعال کردن کسی ک زمینه اش رو داره موثر باشه و البته شاید حساس شدن توی بارداری هم بی تاثیر نباشه 

عزیزپ اینا توجیه هست. من که شکاک نشدم من فکر میکنم افکار شکاکی داشتین توی بارداری بیماری ها اوج میگی ...

گفتم ک داشتم قبلا ولی ن اینقد 

من تغییرات هورمونی شدیدی رو تو بارداریم تجریه کردم از همه نظر

بنظرم نی نی سایت جاییه ک اغلب از تلخیهاشون میگن و این حجم از منفی گویی میتونه توی فعال کردن کسی ک زم ...

آره و من اصلا دوست ندارم ب زندگیم انرژی منفی بدم ولی افکارم حسابی احاطم کردن 

امکانش هست یعد بارداری درست بشم؟

آره و من اصلا دوست ندارم ب زندگیم انرژی منفی بدم ولی افکارم حسابی احاطم کردن امکانش هست یعد بارداری ...

بله بنظرم بهتر بشید و اینکه نگاه مثبت هم خیلی تاپیر داره سعی کنید نگاهتون رو تغییر بدید. من خودم نگاهم تا حدودی با دوره همسرداری تنهامسیر آرامش تغییر کرد و ب آرامش نسبی رسیدم

عزیرم دقیقااااا منم ب شذت دارو میخورم روانی شدم زندکیم ناااتبود شد.تاپیکام ازصفهداخر ببین

خب چیزی دیدی واقعا؟

ببخش نی نی سایت خرابه حتی جوابامم دیر ارسال میشه نمیتونم نگاه کنم تاپیکارو

بله بنظرم بهتر بشید و اینکه نگاه مثبت هم خیلی تاپیر داره سعی کنید نگاهتون رو تغییر بدید. من خودم نگا ...

خیلس تلاشمو میکنم خیلی زیاد باور نمیکنید 

گرچ خودم غیر طبیعی بودنشو حش میکنم و امید دارم بعد بارداریم کلا تفکراتم و زندگیم نرمالتر بشه

بله بنظرم بهتر بشید و اینکه نگاه مثبت هم خیلی تاپیر داره سعی کنید نگاهتون رو تغییر بدید. من خودم نگا ...

خیلس تلاشمو میکنم خیلی زیاد باور نمیکنید 

گرچ خودم غیر طبیعی بودنشو حش میکنم و امید دارم بعد بارداریم کلا تفکراتم و زندگیم نرمالتر بشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز