2777
2789
عنوان

کرونا

137 بازدید | 12 پست

سلامممممممم،

بالاخره بعد چندروز زنده شدم داشتم میمردم

ولی هنوز بوی عفونت توی بینی و ابریزش و کیپ شدن بینی باهام مونده

خوب علائمش اینان: (دقیقا علائم کرونا دلتا)

گلودرد - درد معده - دلپیچه خفیف - اسهال (که کمو زیاد میشه) - خشکی دهان و بینی - خشکی پوست - کمردرد - سوزش چشم - عطسه - قرمز شدن حلق - ورم روده - لکه های سفید روی لوزه - تب خفیف در حد نیم درجه - اولش عرق گرم بعد چند روز عرق سرد - بهم خوردن ریتم قلب (قلبم سه تا میزد یدونه نمیزد یا دوتا میزد کلا یطوری بود مخصوصا موقعه بیداری از خواب در حد 10 دقیقه که دکتر گفت از ویروسه)

دورش هم من جمعه گرفتم و امروز روز 5 ام هست تقریبا بهترم. بنظر میاد 7 تا 10 روز باشه

لولوعه نینی سایت 😛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اسی دقیقا همین علائم رو دارم دارم میمیرم 😓 

الان از دکتر اومدم حرفی از کرونا نزد فقط گفت ویروسه 

دارو بهت چی داد؟ 

به من دیفن هیدرامین و سفیکسیم و استامینوفن و پروسبان برای شرفه

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

وای اسی دقیقا همین علائم رو دارم دارم میمیرم 😓 الان از دکتر اومدم حرفی از کرونا نزد فقط گفت ویروسه ...

بمن ازیترو مایسین با سرم که داخلش ویتامین و استامین افن قرار بود بریزن 

فقط ازیتورو دوروز خوردم تا مرز مردن رفتم.

دوباره ی دکتر دیگه رفتم قرص انتی بیوتیک نباید میخوردی

دیگه زینک پلاس روزی دوتا میخورم با ویتامین C و ویتامین D دوز 50 هزار هر 5 روز، روزی یدونه. که خداروشکر زنده شدم 🥲 خیلی بد و افتضاح بودددددد یاد دوران کرونا افتادم اون موقع ام اینطوری بودم ولی 40 روز خوابیدم خونه خیلی بد بود. خداروشکر این نسبت به اون سبکتر بود و دورش زود گذشت. حالا بینیمم خوب شه درست میشم

لولوعه نینی سایت 😛
بمن ازیترو مایسین با سرم که داخلش ویتامین و استامین افن قرار بود بریزن فقط ازیتورو دوروز خوردم تا مر ...

ینی منم سفیکسیم نخورم ؟منم دیشب به مامانم گفتم فکر کنم کرونا گرفتم ضعفش مثل همون موقع هست گفت نه بابا کرونا کجا بود 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

ینی منم سفیکسیم نخورم ؟منم دیشب به مامانم گفتم فکر کنم کرونا گرفتم ضعفش مثل همون موقع هست گفت نه باب ...

اره کروناست      منو که خیلی ضعیف کرد و تاثیری رو بیماریم نداشت قطع که کردم خوب شدم. با ویتامین و اینا

اما برای گلوم شربت دیفن هیدرامین هر 6 ساعت و کلداکس هر 6 ساعت میخوردم ینی الانم میخورم. کلا همین دوتا

لولوعه نینی سایت 😛