2777
2789

سلام ان شاء الله حال همگی خوب باشه ، تگتون کردم مسائلی رو خدمت همتون عرض کنم و بگم برای همگیتون سوتفاهمی نسبت به هم پیش اومده که اونم فقط و فقط سر کاربر فرهاد هست... ❌ الان روی سخنم با کاربر یلدا هست و کاربر نیلوفر گوش کنید میخوام بگم که تو چالش هر دوی شما فرهاد میومده و فحاشی میکرده و جوری وانمود میکرده و پیام میفرستاده که انگار هر دوی شما به هم فحش دادید و....👍❌ پس این وسط فقط به خاطر یه جونور عوضی همگیتون دچار سوتفاهم شدید و فکر کردید واقعا اونی که میومده فحاشی میکرده نیلوفر خانوم بوده یا یلدا خانوم در صورتی که همش کار اون فرهاد بوده...‌‌ ❌ راجب خود منم تو چالشا حرف زده غلط زیادی کرده ولی برام مهم نیست چون من اینجا دشمن زیاد داشتم و دارم از سال ۹۸ ۹۹ تا الان ......❌ و اینم بگم که این کاربر و یه سری مریض های همانند ایشون از من و کاربر یلدا که تعلیقشون بارها کردیم کینه دارن و همچین کارایی  دور از ذهن نیست که بخوان بیان مارو خراب کنن !!!!! خواستم بهتون بگم اگه بینتون کینه ای هست یا به هم پریدید و .... همش مقصر اون ❌فرهاد❌ بوده پس ارزش نداره به خاطر این شخص به هم خرده بگیرید یا کینه داشته باشید .... بلکه آشتی کنید .... زنا پشت هم باشن خیلی بهتره تا بخوان به خاطر یه جونور مریض رابطشون بهم بخوره!!!!! خلاصه هر مسئله ای بینتون شده رو تموم کنید چون باعث و بانیش اون فرهاده ..... و متاسفانه یه چند نفر زن نما و خاله زنکم هستن که مرد هستن ولی نامردن و اونا هم بی تقصیر نبودن تو همه این مسائل پیش اومده...‌ خلاصه هم دیگه رو ببخشید و فقط بدونید مورد سوتفاهم همتون قرار گرفتید اونم فقط سر یه عده مرد مریض و روانی که تو نی نی سایت و روبیکا و جاهی دیگه فقط از خانوما سلب اسایش کردن و سواستفاده...

ممنون از همگیتون امیدوارم روی منو زمین نندازیدو با هم آشتی کنید ممنون🥰

@روکش  

@yaldam__  

@گیلاستونمممم  

@گل_مرداب403  

@_mahyar ❌آقاهستم❌