2777
2789

سلام

ینفر که از گذشته من خبر داره توی بحثی به روی مامانم آورد و مطمعنم که دوباره جلوی بقیه میگه

این شخص خودش ی رابطه ی پنهانی داره در حالیکه متاهله 

هیچی ازش ندارم که بخوام تهدیدش کنم فقط صدای زن اون خانم رو دارم که داخلش میگه این با شوهر من دوسته و فلان

نمیدونم چیکار کنم فکر نکنم این صدا تهدید خاصی بشه واسش

بنظرتون چیکار کنم؟فقط خودکشی به ذهنم میرسه همین

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا حالا خودکشی؟اون آبروتون رو برده؟ وااای به حال آخرتش

اصلا به آخرت اعتقاد ندارم اگه وجود داشت خدا یکسری با این حروم زاده میکرد

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بی خیال چند سال دیگه به این فکرها میخندی. .حافظه افکار عمومی خیلی ضعیفه ،برفرض که مردم بفهمن چند سال دیگه همه فراموش می کنن و پشت سر یکی دیگه حرف میزنن واسه این چیزا خودکشی نکن ،از اشتبااات درس بگیر رشد کن 

از چی گذشته تون خبر داره؟

ی چیزی که نمیتونم بگم امیدوارم بتونید درکم کنید که نگم💔

بنظرت وقتی داره با اون مرد صحبت میکنه فیلمشو بگیرم یا زنگ بزنم به طرفش باهاش صحبت کنم از رابطشون ازش حرف بکشم خوبه؟

بنظرت صدای زنه مدرک حساب میشه؟

توام توی همون بحث به روش بیار من حداقل این قد شرف دارم وقتی متاهلم با کسی تو رابطه نرم

طرف از برادراش حساب میبره بنظرت تهدیدش کنم؟

خواستشون چیه ؟پیامکی چیزی ازش داری ؟

چه خواسته ای؟پیامک از کی؟

بی خیال چند سال دیگه به این فکرها میخندی. .حافظه افکار عمومی خیلی ضعیفه ،برفرض که مردم بفهمن چند سال ...

الان بیشتر از ۵ سال گذشته ولی خب انگار ن انگار یاد همه مونده

ول کن بابا بی خیال با یه نفهم چیکار میشه کرد به نظرت؟! چرا به خاطر یه نفهم خودتو بکشی! حداقل به خاطر کسی خودتو بکش که ارزش داشته باشه! بعد کی حرف کیو باور می کنه حرف زیاده! بچه که بودم یه جا داشتم از یه دیواری بالا می رفتم چند نفر منو دیدن اینا رفتن جلوی بقیه جار زدن این دزده! از بس من اعتبار و آبرو داشتم کسی حرفشون رو باور نکرد تازه می خواستن طرف رو کتک بزنن که به من تهمت دزدی زده! من پادرمیانی کردم گفتم ایندفعه می بخشند دیگه تهمت نزنه 😂 با اینکه واقعا می خواستم دزدی کنم 😂 تو هم به روی خودت نیار بگو چرت میگه تمام