2789
عنوان

شوهرم

313 بازدید | 12 پست

بچها شوهرم قبلا ی دوس دختر داشته گردن نمیگره‌هیجوره خلاصه 

امشب اشتباهی تاریخ تولد دوس دختر قبلیشو با من گفت هی گفت اشتباه کردم حواسم نبود گردن نمیگرفت برا اونه ولی فهمیدم  خیلی حالم بده اصن جامو جدا کردم فقط دارم گریه میکنم نمیدونم چیکار کنم نمیدونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وااا گلم گذشته ها گذشته و گذشته هرکس به خودش ربط داره مهم الانه برو کنار شوهرت قضیه رو کشش نده😊

اصن وقتیرتاریخ تولد  اشتباهی گفت قلبم یهو ریخت میتونی حس کنی

اول اینکه همه یه گذشته ای دارن 

شما این موضوع رو میدونستی 

بعدم خودت میگی دوست دختر

اگه اونو دوست داشت اون زنش بود 

ولی میبینی که تو زنشی پس برای کسی که نیست چرا داری زندگیتو خراب می‌کنی 

خب منم شماره دوس پسر قبلیم یادممه ولی دلیل نمیشه که دوسش دارم 

دوم اینکه خیلی اشتباه کردی جاتو جدا کردی 

اینکارا رو نکن شوهرت ازت مدتی نکرده سرد میشه 

سیمین هستمم مستعارر به زی زی🦕

به چپت باشه

این دوران رو گذروندم به حرف من گوش بده

جوری باش که فکر کنه اصصصلا برات اهمیت نداره این چیزا و چه خودش چه دوست دخترش اصلا در حد تو نیستن که بخوان فکرتو  مشغول کنن 

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

اصن وقتیرتاریخ تولد اشتباهی گفت قلبم یهو ریخت میتونی حس کنی

اره میتونم ولی قشنگم زندگیتو تلخ نکن برو کنار شوهرت مسئله ساده رو الکی کش نده سعی کن سیاست داشته باشی ، تو که نمیخوای دورازجون جدا شی پس روش رو به روی خودت باز نکن💋

اره میتونم ولی قشنگم زندگیتو تلخ نکن برو کنار شوهرت مسئله ساده رو الکی کش نده سعی کن سیاست داشته باشی ، تو که نمیخوای دورازجون جدا شی پس روش رو به روی خودت باز نکن💋

اول اینکه همه یه گذشته ای دارن شما این موضوع رو میدونستی بعدم خودت میگی دوست دختراگه اونو دوست داشت ...

نمی‌خواستم فضولی کنم ولی رفتم تاپیکات دیدم

من خودم بیست سالمه ولی یچیزی رو متوجه شدم که شما سر هرچیز کوچیکی داری با شوهرت قهر می‌کنی 

و من میگم نکن نکن نکن نکن 

چون طرف براش عادی میشه 

بعد اونوقت واقعا یه مسئله جدی باشه شما قهر کنی اصلا براش مهم نیست 

هرچیز کوچیکی رو برای خودت بزرگ نکن 

دقیقا مثل منی  ولی خیلی اشتباههه

سیمین هستمم مستعارر به زی زی🦕

خیلی اشتباه کردی جاتو جدا کردی این بچه بازیا چیه هرکس ی گذشته ایی داشته الکی زندگیتونو انگولک میکنید دعواتون میشه

شما حق کنکاش گذشته همسرتونو ندارین اگر واقعا بهتون علاقمند هست و خیانت نمیکنه بالاخره اونم جوان بوده و ی کارایی کرده اگر خیلی براتون مهم بود موقع آشنایی و خواستگاری باید ته و توی این مسائل رو درمیوردین بعد بهش بله میدادین والسلام 

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️