ملینا۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 223 عنوان حاضر جوابی 140 بازدید | 14 پست چطوره میشه حاضر جواب بود؟من اصلا بلد نیستم و وقتی یکی با کلامش نیش میزنه،چون نمیتونم جوابش رو بدم اعصابم خراب میشه وتا مدت ها درگیرم با خودم و خدایی که به شدت کافیست…🩵 1403/05/10 | 01:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کبوترآزاد عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 4180 مثل من دقیقا الان بیدارم دارم فکر میکنم فردا باید برم جایی دلم می خواد جواب یکی بدم مغزم قفل کرده
ملینا۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 223 مثل من دقیقا الان بیدارم دارم فکر میکنم فردا باید برم جایی دلم می خواد جواب یکی بدم مغزم قفل کرده کاش کلاس حاضر جوابی بود و یاد میدادن تا ادم بتونه حقش رو بگیره و به موقع جواب نیش های آزار هنده رو بده تا رو دلش سنگینی نکنه و خدایی که به شدت کافیست…🩵
شازده،خانوم عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 7301 چون عصبانی میشی خون به مغزت نمیرسه نمیتونی جواب درست و پیدا کنی اول باید ریلکس بعد صبور باشی ودرارامش جوابشو بدی
ملینا۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 223 مثل من دقیقا الان بیدارم دارم فکر میکنم فردا باید برم جایی دلم می خواد جواب یکی بدم مغزم قفل کرده منم همین ،خیلی وقت ها حرص خوردم وخوابم نبرده چرا فلانی این حرف رو زد ومن ساکت موندم چرا نشون ندادم که کلامش بی احترامی بوده و خدایی که به شدت کافیست…🩵
کبوترآزاد عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 4180 کاش کلاس حاضر جوابی بود و یاد میدادن تا ادم بتونه حقش رو بگیره و به موقع جواب نیش های آزار هنده رو ب ... با کلاس نمیشه به نظرم از مغزه تو لحظه آدم باید بتونه جواب بده
ملینا۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 223 چون عصبانی میشی خون به مغزت نمیرسه نمیتونی جواب درست و پیدا کنی اول باید ریلکس بعد صبور باشی ودرارام ... دقیقا حق با شماست و ترجیح میدم اون عصبانیت و خشم رو قورت بدم وخودم از درون بهم بریزم و خدایی که به شدت کافیست…🩵
ملینا۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 223 با کلاس نمیشه به نظرم از مغزه تو لحظه آدم باید بتونه جواب بده کاش بلد بودم ،همون تو لحظه جواب دادن هنره و خدایی که به شدت کافیست…🩵
کبوترآزاد عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 4180 فردا می خوام برم مدرسه پسرم پرونده اش و بگیرم مدرسه اش و عوض کنم مدیرش خیلی عوضی خیلی دلم می خواد یه چیزی بگم بسوزونم اش فکر میکنه بهترین مدرسه رو داره با اینکه اصلا راضی نبودم
کبوترآزاد عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 4180 کاش بلد بودم ،همون تو لحظه جواب دادن هنره عالیه من شوهرم این طوری همون لحظه انقدر راحت و رک و شیک طرف و رنگی میکنه میزاره کنار کیف میکنم ولی من نمی تونم
ملینا۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 223 فردا می خوام برم مدرسه پسرم پرونده اش و بگیرم مدرسه اش و عوض کنم مدیرش خیلی عوضی خیلی دلم می خواد ی ... عزیزمممم میدونم چی میگی ،چون من خودمم پسرم مدرسه دولتی میرفت مدیرشون دماغش رو میگرفت بالا فقط به والدین توهین میکرد و خدایی که به شدت کافیست…🩵
ملینا۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 223 عالیه من شوهرم این طوری همون لحظه انقدر راحت و رک و شیک طرف و رنگی میکنه میزاره کنار کیف میکنم ولی م ... حالا من همسرم عین خودمه ولی خانوادش خیلی شده با حرفاشون نیش زدن و من اعصابم خراب شده نتونستم جواب بدم ساکت موندم اومدم خونه فقط خود خوری و خدایی که به شدت کافیست…🩵
کبوترآزاد عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 4180 عزیزمممم میدونم چی میگی ،چون من خودمم پسرم مدرسه دولتی میرفت مدیرشون دماغش رو میگرفت بالا فقط به وال ... این زنیکه عوضی غیر انتفاعی هم پول بدم هم اخلاق گندش و تحمل کنم عوض میکنم راحت منتها یه چیزی دلم می خواد بگم آروم بشم
ملینا۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 223 این زنیکه عوضی غیر انتفاعی هم پول بدم هم اخلاق گندش و تحمل کنم عوض میکنم راحت منتها یه چیزی دلم می خ ... حیف بلد نیستم ولی زور داره پول بدی و اخلاق بدشم تحمل کنی و خدایی که به شدت کافیست…🩵
کبوترآزاد عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 4180 حیف بلد نیستم ولی زور داره پول بدی و اخلاق بدشم تحمل کنی 😔😔