2821
2789
عنوان

کم شدن حافظه 😣

398 بازدید | 35 پست

تقریبا بعد از ازدواجم حس میکنم  خیلی کم شده هیلی چیزا رو زود یادم میره 

مثلا قبلا با یکی حرف زده بودم دقیق یادم بود ک اون چی گفت من چی گفتم چ روزی و چ ساعتی بود 

و الان انقد ب ذهنم فشار میارم تا یادم بیاد 

یا ی چیز دیگه با شوهرم بحثم شه ۱۰ دقیقه دیگه اصلا یادم نمیاد سر چی بود 

خیلی نگرانم چ دلیلی میتونه داشته باشه 😥

تو شدی 🌙من👶❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بعد از بچه دار شدن اینطور شدم. واقعا منم قبلا ریز جزئیات یه مکالمه یادم میموند الان فقط مضمونش یادم میمونه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

از من گیح تر وجود نداره باور کن گرون ترین چیزارو هم مثل طلا تو خونه قایم میکنم بعد دیگه یادم میره کجا گذاشتم بعد زایمان اینطوری شدم

مادربزرگ شما هم مثل برف پاک کن میرقصه؟  

من نه شوهر دارم نه بچه همين طوري شدم جديدا 

ولي خيليم بدم نيستا چيزاي مربوط به خودم يادم مربوط به بقيه رو نه

بهتره كه ذهن آدم الكي درگير نميشه😁

واقعيت اينه كه زندگي فقط يه قانون داره كه تونسته بارها آدم هارو از مرز سكته نجات بده قانون طلايي به اسم.... به درك  
هیلی =خیلی

من ی طوری شدم ک وسط بحث یادم میره میخواستم چی بگم حتی یادم میره راجب جی داشتیم بحث میکردیم بعضی اوقات از شوهرم میپرسم من ازچی ناراحت شدم تازه اونم بم میگ 😑

خدایا خانواده ی چهارنفره مو ازبدی حفظ کن...
واسه من کلا داره تعطیل میشه 😄

نه اينكه گفتين نه مكالمه يادت ميمونه نه دعوا ها در همين مرحله ميمونه من الان ٢ ساله در اين مرحله موندم قبلش برعكس بودم انقد حرص ميخوردم الان انقد راحتم😂😂

واقعيت اينه كه زندگي فقط يه قانون داره كه تونسته بارها آدم هارو از مرز سكته نجات بده قانون طلايي به اسم.... به درك  
من ی طوری شدم ک وسط بحث یادم میره میخواستم چی بگم حتی یادم میره راجب جی داشتیم بحث میکردیم بعضی اوقا ...

منم😣  وای خدایا تازه اول جوونیمه  

دعوامون میشه بعد چند دقیقه مبگم تو چی گفتی ک من ناراحت شدم 😥

تو شدی 🌙من👶❤️