2777
2789
عنوان

شما هم از این خاله ها دارین

610 بازدید | 13 پست

مثلا میگن عمه ها بدجنسن خاله ها خوبن بعد من خالم بدجنسه

همیشه میخواد با حرفاش اعتماد بنفس منو بیاره پایین

تو فامیل و خانواده جلو رو خودم بدگویی منو میکنه پشت سرم حرف میزنه میخواد همه جا بگه ویدا بده 

تو زندگیم دخالت میکنی تو مسائل تحصیلی خانوادگی عاطفی و کاری و ... مسخره میکنه

خدایی همه میگن من خوبن بعد اون همه جا میگه ویدا بداخلاقه و فلان 

من واسه خودم ارزش قائلم حرفای اون واسم مهم نیست اما دوست ندارم بقیه حرفای خالمو باور میکنن

هی ازم بد میگه مثلا میگه تو شوهر میکنی؟‌بلدی خونه داری کنی؟ بلدی یه چایی بریزی؟ هر کی تو رو بگیره فرار میکنه😐

کی تو رو میگیره؟

تو لباس پوشیدنم هم فضولی میکنه

مامانم هم طرفدارشه 

بعد از اون دخترهای بدجنس فامیل الکی تعریف میکنه 

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله خاله ی مامانم حتی منو هم که نوه خواهرشم اذیت میکنه همیشه سعی داره دخترش رو که هم سن منه بزنه تو سر من و بگه دختر من سر تره و اعتماد به نفس منو بیاره پایین اما کور خونده نمیدونه که برای من دیگه هیچ اهمیتی نداره شما هم بی اهمیت شو ممکن کم کم خسته بشه و بفهمه هیچ تاثیری روی تو نداره

بله خاله ی مامانم حتی منو هم که نوه خواهرشم اذیت میکنه همیشه سعی داره دخترش رو که هم سن منه بزنه تو ...

زنیکه اشغال ول کن نیست از بچگی این حرفارو میزنه

بعد میره تو جلد خاله مهربون به چشم نصیحت این حرفارو بزنه که مثلا خوبی منو میخواد

مامان توهم طرفدارشه؟چجوری از شرش راحت بشیم؟

طرررررفدااااااااار. البته ازش می‌ترسه. پشتش غیبت میکنه. جلوش میاد طرفداری اش رو مینه و منو دو نفری ترور میکنن. هیچ مدله خلاصی نداری. خواهرشه و نمیتونه ازش دل بکنه. من ازشون فاصله گرفتم. خونه زندگی ام ی شهر دیگه است راحتم. حداقل زیاد خاله جون رو نمیبینم

طرررررفدااااااااار. البته ازش می‌ترسه. پشتش غیبت میکنه. جلوش میاد طرفداری اش رو مینه و منو دو نفری ت ...

خشبحالت

من خالم مثل خاله تو بود از دستش عاصی شدم بعدش سر کرونا فوت شد البته من راضی به مرگش نبودم ولی خب بعدش من راحت شدم الان دوتا خاله دیگم بدن ولی مثل اون نیستن قابل تحمل ولی اون اصلا قابل تحمل نبود مثل خاله تو میگفت تو بلدی غذا درست کنی و خانه داری کنی بعد خودش عروس گرفت دست چپ و راستش رو بلد نبود مطمئن باش خالت از حسادت این حرفا رو بهت میزنه چارش قطع ارتباطه تو نرو خونش اونم اومد به بهونه باشگاه و دانشگاه برو بیرون از خونه

دقیقا 

مثلا چند سال پیش ۵,۶سال پیش که من کوچیک  بودم ۱۲سالم اینا بود 

به کل فامیل گفته بود این سیگار میکشم🙂💔

فکر کن به یک بچه ۱۲ ساله 

نمیدونم هدفش چیبود واقعا منی که تو عمرم دست به سیگار نزده بودم حتی یکی کنارم سیگار می‌کشید حالم بد میشد 

متنفرم از خاله هام هردوشون ها 

مثلا موقعی که بابام فوت شده بود ۴ سال پیش اینا تو خونمون یک دعوا راه انداختن به مامانم هزار تا فوش دادن و تهمت زدن یک عالمه اونم تهمتای بد ..

تازه هنوز حتی سوم بابام هم نشده بود اون موقع🙂💔

خیلی دلم ازشون پره 

ولی در عوض عمه هام عشقن یعنی عاشقشونم:)+

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

من دوتاشو دارم ازشون دوری میکنم تا جایی که بشه. اصلا باها‌شون صمیمی وهمنشین نمیشم ولی عمه دارم از فرشته ها مهربونتر خدا بهش عمر باعزت بده❤️

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

میگن خاله ها خوبن چون مادرها بدی خواهر خودشونو نمیبینن و خواهرشون رو خوب جلوه میدن ولی درعوض کوچکترین بدی عمه رو بزرگ میکنن تازه به بچه هاشونم یاد میدن در صورتی که بنظر خود من عمه بهتر و مهربون تره