2777
2789
عنوان

کلاس اولی

286 بازدید | 19 پست

دوستان شما هم مثل من استرس دارید من دخترام کلاس اول میرن خیلی نگرانم شبا خواب ندارم هی با خودم میگم نکنه بیفته بلای سرش بیا با اینکه نکنه از مدرسه برن بیرون بدزدنشون  میدونم خیلی نگرانیم بی خوده  میخواستم ببینم شما هم اینطور هستید

الهي و ربي من لي غيرک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کی از فامیلا منو می بینه میگه خدا بهت رحم کنه امسال سر از تیمارستان در نیاری واقعا کلاس اول اینقد ...

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

مگه کلاس اول چیه؟ 

آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...

نه عزیزم نگرانیت بی جا هست این طوری به بچه ها هم استرس وارد میکنی فکر میکنن مدرسه چه جای وحشتناکیه. برای چی عزیز بهشون سر میزدی؟ بذار مستقل بار بیان . شما بچه ات رو که سپردی بهشون باید میرفتی تا ساعت تعطیلیشون نگرانی شما از حد طبیعی خارجه گلم

اصلا نگران نباش اصلا پسر م ن امسال کلاس دومی تا به حال جدا نشده بود از محیط خانواده پیش هم نرفته اما فقط ۱ هفته ی اولش سخت بود بعدش عالی بود خیلیم زود گذشت منم مثل شما خیلی استرس داشتم

ان شالله که موفق باشن شما هم اینقدر جوش نزن عزیز دلم به خدا به خودت آسیب میزنی بسپارشون به خدا مگه تا الان شما حفظشون کردی که الان نگرانی