2777
2789
عنوان

در چهل سالگی

280 بازدید | 8 پست

به نظرتون مادر شدن در چهل سالگی کار درستیه ؟

بدنم انرژی قبل رو نداره ودلم میخواد همش استراحت کنم 

از طرفی بچه خیلی دوست داشتم از ۱۹ سالگی با همسرم ازدواج کردم به خاطر  بچه ،ولی خیلی اذیتم کرد که قابل توضیح  نیست از خیانت ول کردن زندگی روزها ونیومدن رفیق بازی مشروب وهیچ نفقه وخرجی نمی داد  و...و  همسرم گفت بچه نمیخوام سالی یکبار رابطه  محافظت شده داشتیم در حالی که قبل ازدواج  نگفته بود نمیخواد شرایط طوری بود که نتونستم جدا بشم الان شرایط جدایی رو دارم یعنی از گرسنگی نمی میرم همسرم راضی شده بچه داربشیم در واقع دوست داره چیکار کنم نظر بزارید میخونم حالم خوب نیست  جواب بدم پس سوال نپرسید   

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تو بچه رو برای آرامش خودت میاری ،بچه ک میاد خونت رنگ و لعاب میگیره دیگه ب فکر شوهرت نیستی ،صبح با صدای یه نوزاد بیدار میشی ،ظهر ب شوق خوردن نهار بچت غذا درست میکنی ،شب با بوی خوش بچت میخوابی این‌میشه زندگی ن اینکه تک و تنها چشم‌انتظار بشیمی تا شوهرت بیاد ... بنظرم اگر شرایط مالی داری ک یک بچه رو بزرگ کنی حتما بیار چون زندگیت از این رو ب اون‌رو میشه