2777
2789
عنوان

دلم لک زده برای نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 92 پست
عهههه. بعضیا چقدر خالی میبندن. پس خیلیم دردناک نیس

من انجام ندادن ولی خب خیلیا انجام دادن بعدسم باردار شدن ب نظرم ب دردش می ارزه چون اون مایه ک وارد میکنن باعث میشه لوله اگه بسته باشن باز بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رحمو مگه میشه در اورد این حرفا چیه کلا یه تخته مثل معاینه زنان میخوابی روش بعد یه شلنگه اندازه شلنگ سرم میفرسته داخل و آمپولا رو هم میریزه تو اون همین خیلی ساده

کوچولوی عزیز من الهی مامان فدات بشه تو که میدونی من هر روز و هر شب به اومدنت به وجود داشتنت فکر میکنم تو که میدونی لبای من فقط با اومدن تو خندون میشه خودت برو پیش خدا بهش بگو که بیای و دنیای مامانت بشی (برا همه منتظرا دعا کنید دامنشون سبز بشه)
امضات چقدر قشنگ بود

مرسی گلم

کوچولوی عزیز من الهی مامان فدات بشه تو که میدونی من هر روز و هر شب به اومدنت به وجود داشتنت فکر میکنم تو که میدونی لبای من فقط با اومدن تو خندون میشه خودت برو پیش خدا بهش بگو که بیای و دنیای مامانت بشی (برا همه منتظرا دعا کنید دامنشون سبز بشه)
رحمو مگه میشه در اورد این حرفا چیه کلا یه تخته مثل معاینه زنان میخوابی روش بعد یه شلنگه اندازه شلنگ ...

چه خوب من میترسیدم یعنی اون مایع باعث درد میشه نه چیز دیگه

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

یه ماده هست به نام ماده حاجب اونو اول تزریق میکنن که برای بعضیا ورود این مایع به لوله ها دردناکه

بعد یه دستگاه بالای شکم میارن و عکسبرداری میکنن

باز بودن لوله ها و دهانه ی رحم و ... تو عکس دیده میشه

و اگه کسی لوله بسته داشته باشه با اون ماده باز میشه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
فکر میکنم از ۳ کمتر ذخیره پایین میشد بین ۳تا ۵ نرمال ۵به بالا ذخیره زیاد  که جلوش واسه من زد ...

مرسی عزیزم لطف کردی ممنون

خدایا مراقب همه نی نی ها باش وصحیح و سالم بغلشون بگیریم الهی آمین .الهم صل علی محمد و آل محمد
پس میشه. ولی زمان میبره😂😂

والا نمیدونم گفتش کج بودن رحم رو با داروگیاهی خوب میکنه منکه گیج شدم این اصلا منطقی نیست

یک چیزهایی هیچ وقت عادی نمی شود بچه دار شدن مثل یک جادوست...مثل افسانه ای شیرین و عجیب وغریب که سخت می شود باورش کرد.آخرچطور می شود یک دفعه مادرشد.همین که نقطه ای تپنده را نشانت میدهندومیگویند این بچه شماست. همه چیز تغییرمی کند.دستت رامی گذاری روی شکم وحس میکنی ازهمین حالا بایدقوی ترباشی.بایدمحافظت کنی از این نقطه تپنده کوچک.بایدحامی اش باشی.همراهش باشی.شروع به تکان خوردن که می کندفکرمیکنی دیگرخودت نیستی.دیگرپاهایت روی زمین نیست.لذتی وجودت را میگیرد که با کمترچیزی قابل قیاس است.باگذشت هر روز و هرماه چقدر عاشق تری میشوی.چقدر قلبت برایش می تپد.  برای اویی که هیچ نمیدانی چه شکلی خواهد بود.چشم هایش  دهانش  انگشت هایش. ازهمین روزهاست که نگرانش می شوی.که چرا تکان نمی خورد.چرا نمی چرخد.چرا با لگدهایش نمی گوید من اینجام. بارداری مثل یک جور جادوست  جادویی که همه چیز راتغییر می دهد.جادویی که تورا تغییر می دهد ودیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند.بعد از این کسی هست که تور را مادر صدا خواهد کرد ماااااااااااااااادر
عزیزم ذخیره تخمدان شما چقدر بود؟؟

والا ذخیره تخمدانم رو نمیدونم چقدر بود از روی آزمایشهام همه چی طبیعی بود مشکلی نداشتم اما چون یکسال بدون وجود هیچ مشکلی باردارنشدم دکتر گفت تنهاراه فهمیدن تنبلی تخمدان عکس رنگی هست 

یک چیزهایی هیچ وقت عادی نمی شود بچه دار شدن مثل یک جادوست...مثل افسانه ای شیرین و عجیب وغریب که سخت می شود باورش کرد.آخرچطور می شود یک دفعه مادرشد.همین که نقطه ای تپنده را نشانت میدهندومیگویند این بچه شماست. همه چیز تغییرمی کند.دستت رامی گذاری روی شکم وحس میکنی ازهمین حالا بایدقوی ترباشی.بایدمحافظت کنی از این نقطه تپنده کوچک.بایدحامی اش باشی.همراهش باشی.شروع به تکان خوردن که می کندفکرمیکنی دیگرخودت نیستی.دیگرپاهایت روی زمین نیست.لذتی وجودت را میگیرد که با کمترچیزی قابل قیاس است.باگذشت هر روز و هرماه چقدر عاشق تری میشوی.چقدر قلبت برایش می تپد.  برای اویی که هیچ نمیدانی چه شکلی خواهد بود.چشم هایش  دهانش  انگشت هایش. ازهمین روزهاست که نگرانش می شوی.که چرا تکان نمی خورد.چرا نمی چرخد.چرا با لگدهایش نمی گوید من اینجام. بارداری مثل یک جور جادوست  جادویی که همه چیز راتغییر می دهد.جادویی که تورا تغییر می دهد ودیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند.بعد از این کسی هست که تور را مادر صدا خواهد کرد ماااااااااااااااادر
عزیزم طرف رابطه سطحی داره پرده بکارت داره باردار میشه اسپرم قابلیت حرکت داره وخودشو به تخمک میرسونه ...

آره واقعا حرفش به نظرم مسخره بود