avlas مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 3597 عنوان آرزومه 90 بازدید | 8 پست از خونوادم جدا شم با اینکه دوستشون دارم ولی خونمون جو خوبی واسه زندگی ندارههعی 🥲 چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!! 1403/05/09 | 18:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگو_مثل_اونام عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 13735 منم ارزومه خوب شم برم بیرون دلم ابمیوه میخاد :)برسی بهش یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم
zohalam عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 13394 سایت فقط واسه من نمیاره انگار ببخشید عزیزم فقط تاپیک شما باز شد اینجا گفتمدانشگاه برو جای دور و خوابگاهی شو سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
avlas مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 3597 منم ارزومه خوب شم برم بیرون دلم ابمیوه میخاد :)برسی بهش ایشالله ک خوب بشی 🥲 چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!
avlas مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 3597 سایت فقط واسه من نمیاره انگار ببخشید عزیزم فقط تاپیک شما باز شد اینجا گفتمدانشگاه برو جای دور و خواب ... برا منم بزور میاره اصلا مشکل اینه همینم نمیزارن محدودم :)و اینکه ازدواجم دوست ندارم بکنم چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!
zohalam عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 13394 برا منم بزور میاره اصلا مشکل اینه همینم نمیزارن محدودم :)و اینکه ازدواجم دوست ندارم بکنم منم تو خانواده محدود بزرگ شدم با یه مادر وسواس داستان زندگیم طولانیه ولی چاره چیه باید خودت زندگیتو بسازی سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
avlas مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 3597 منم تو خانواده محدود بزرگ شدم با یه مادر وسواس داستان زندگیم طولانیه ولی چاره چیه باید خودت زندگیتو ... نه من مشکلم پدرمه طفلی مامانم 🥲تا توی این خونه چیزی نمیتونم بسازم دعا کن بتونم یجوری جدا شم :) چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!
zohalam عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 13394 نه من مشکلم پدرمه طفلی مامانم 🥲تا توی این خونه چیزی نمیتونم بسازم دعا کن بتونم یجوری جدا شم :) واسه دختر ایرانی با خانواده ایرانی تنها راه دانشگاهه سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
avlas مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 3597 واسه دختر ایرانی با خانواده ایرانی تنها راه دانشگاهه امضات نوشتی ۱۵سالگیت اینجایی الان چندی ؟ چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!