2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بله ميارزه به شرط اينكه شرايطي بخري از خود نمايندگي يعني ثبت نام كن چون يكجا ٧٠-٨٠ تومن بخواي بدي نمي ارزه اينا شرايط اقساط خوبي دارن ، و خدايي نسبت به امكاناتشون قيمتشون هم خوبه ماشين چيني حداقل از ايراني آشغال بهتره والا ٢٠٦ تيپ ٥ چي داره ٤٠ ميليون قيمتش باشه ؟ يا دنا مزخرف ؟ 

افتضاح تر از ماشین چینی مگه داریم.....

پنج سال از حرفتون گذشته، داشتم دنبال یه نظرات درباره ماشین جک میگشتم کامنت شما رو دیدم.

حالا که کل دنیا رو چین گرفته و گرونترین ماشینهای ایرانی مونتاژ قطعات چینی به بدترین شکله. چقدر همه چیز تغییر کرده، انگار ۵۰ سال گذشته.

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
پنج سال از حرفتون گذشته، داشتم دنبال یه نظرات درباره ماشین جک میگشتم کامنت شما رو دیدم.حالا که کل دن ...

عزیزم اگه هنوز به سایت میای و پیام من میخونی لطفا بهم جواب بده

شما در مورد ماشین جک تحقیق کردی بالاخره چی شد جک خریدین؟ چه مدلی؟ راضی هستین؟ 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.