2777
2789

برای پوست اگه جوش داری میتونی آب لیمو بزنی خیلی خوب و زود تاثیر می زاره و می بره کامل مثلا وقتی آب لیمو میزنی به جاهایی که جوش داره باید بزاری ۱ ساعت اینا بمونه بعد بشوری ۱۰ دیقه بعد دوباره بزاری هر روز تا موقعی که خوب شه بزاری کامل صورتت صاف میشه 

یه چیز دیگه ام هست از عطاری پودر سِدر (نمیدونم املاش درسته یا نه)  بگیر با یه مقدار ماست و آبلیمو قاطی کن تا عین ماسک صورت بشه غلظت اش بعد اش مثل ماسک بزن به صورتت تا هر وقت دوست داری بزار بمونه ترجیحا باید صبر کنی کامل خشک شه بعد بشوری 

این برای صورت 😁😂

برای مژه و ابرو هم که پر بشه 

من هر روز روغن رزماری کم میزنم روشون و ۲ دیقه اینا ماساژ میدم 

الان مو هم بهت میگم

برای پوست اگه جوش داری میتونی آب لیمو بزنی خیلی خوب و زود تاثیر می زاره و می بره کامل مثلا وقتی آب ل ...

مرسیییی میگم جوشانده رزماری بزنم تاثیر داره برای مژه و مو؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی جوش های سر سیاه هم نباید بزاری رو صورتت بمونه باعث سوراخ شدن پوست میشه ...

برای لب هم مسواک زدنی آخر مسواک آروم روی لبات بکش مسواک رو که پوسته هاش بره و خوشگل شه لبات 

برای مو هم من موهام فره این کارا رو میکنم البته فک کنم ربطی به لختی یا فر بودنش نداشته باشه ولی خب در هر صورت این کار ها به موهام می افته 

روزی که میخوام برم حموم صبح پیاز رنده میکنم آب شو می گیرم و از صافی رد میکنم به مقدار لازم روش روغن رزماری و سیاه دونه میریزم و قاطی میکنم و به کل ریشه موهام میزنم و بعد روش را با یه چیزی می پوشونم (البته اگه می بینی روغن باعث نمیشه لباستینا کثیف بشه پس نمیخواد چیزی روی موهات بزاری ) بعد اش ۶ ساعت ۷ ساعت بعد از اون میرم حموم خوب موهامو می شورم وقتی میام بیرون لباسمینا رو که پوشیدم همه چیز تموم شد حالا موهام نم داره نه اونقدر خیس که آب بچکه ازش نه اینکه آنقدر خشک که دست میزنی فقط یکم نم داشته باشه 

بعدش جوشونده رزماری رو که با آب برنج قاطی گردم میزنم به کف سرم به ساقه و ریشه موهام هم برای اینکه موخوره نگیره خیلی کم در حدی که خشک نباشه موهام روغن زیتون میزنم نه طوری که روغنی بشه ها فقط در حدی که خشک موهامو بگیره (اگه موهات چربه نزن من گفتم جون موهام فره یکم هم خشکه نزدنی تمام وز وزی میشه)

بعدش کامل که خشک شد موهام شونه میکنم و بعد موهامو میبافم(البته تازه کوتاه کردم بافته نمیشه آروم بدونه اینه کشیده بشه میبندم) و موهام رو باز نمیزارم باعث موخوره میشه 

همین دیگههه😃😂😂😂

مرسیییی میگم جوشانده رزماری بزنم تاثیر داره برای مژه و مو؟

بعد حمام بله ولی من خودم به شخصه فکر میکنم روغن رزماری که قبل حموم به موهام میزنم بیش تر از جوشونده اش تاثیر داره 

بعد هم یه چیزی من تو کامنت قبلم یادم رفت بگم روغن ها رو قبل از حموم میزنین سرد نباشه یکم ولرم باشه