2777
2789
عنوان

مجردی یا متاهل

90 بازدید | 11 پست

یکی از معایبشو بگو😶

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر جفتون مزایا معایب دارن 

تا مجردی میگن چرا ازدواج نمیکنی با حرفاشون ادم له میکنن هر چقدرم به یه ورت باشه از یه جایی به بعد دیگه کم میاری 

متاهلیم که چالشهاش ، مسئولیت هاش زیاده در نتیجه زندگی سخته🙃🙃🙃 

صددرصد مجردی بهتره 

ببین من الان مادرم دوهفتس خونه نیس تموم مسئولیت ها افتاده گردنم همزمان درسم میخونم دارم نابود میشم 

روزی صدبار خداروشکر میکنم مجردم ... متاهلی همش مسئولیت و دردسره تازه اگه طرفت بی پول هم باشه یا مشکل اخلاقی داشته باشه که دیگه آدم نابود میشه که متاسفانه اکثر مردای الان یا بی پولن یا اینکه مشکلات اخلاقی مث خیانت و... دارن 

پس بی دردسر بشین و ازمجردیت لذت ببر ✋✋

وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰                قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪

مجردی: دائما به فکر این هستی که آینده متاهلیت چی میشه

متاهلی: به خاطر تعهداتی که داری باید از یکسری خواسته هایی که دوران مجردی داشتی بگذری

🍃"اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج"🍃

مزایا

مجردی: متعلق به خودتی و تمام وقت داری فقط برای خودت تلاش میکنی

متاهلی: اگه انتخاب درستی داشته باشی، همیشه یکیو داری که میتونی توی خیلی از زمینه ها بهش تکیه کنی و ارامشت از دوران مجردی بیشتره

🍃"اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج"🍃