2777
2789

سه سال عالیه چون هنوز تو حال و هوای بچه داری هستی اما بچه ی اول که بزرگ بشه تازه طعم راحتی رو میچشی‌ و واقعا برات سخت میشه دوباره اون راه های قبلی رو بری برای من که فاصله ی سنیشون هفت سال بود سخت بود ضمن اینکه سن خودمون هم بالاتر می‌ره انرژی و حوصله ی قبل رو نداریم 

بازم بستگی به خودت و شرایطت داره

خوشبختى مانند "تلفن" است اگر دیگران نداشته باشند، به هیچ درد شما نخواهد خورد... براى دیگران آرزوى خوشبختى کنید.💖💖
میترسی؟ از چی میترسی؟ منم الان دومی رو باردارم پسرمم پنج سالش تموم شدن و مهر می‌ره پیش دبستانی پشیمو ...

احساس میکنم توانایی بزرگ کردن ی بچه و اعصابش ندارم آخه خیلی زود عصبی میشم و در کل بی حوصله ام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم .بستگی داره .به حوصله و همکاری مامان و بابا و پول و بچه اول که از آب و گل دراومده باشه و سرو کله زدن نداشته باشی باهاش و سن مامان وبابا و....

من که هر روز به خودم فحش میدم که زود بچه دوم اوردم و همه مون بسختی افتادیم.ولی ناشکری نمیکنم سلامتی مهمتره ولی دیگه اعصابی برای خودم و شوهرم نمونده و بچه اولم هم داره صدمه روحی میبینه و نیازهاش رو نمیرسم براورده کنم و پرخاشگر شده. خدا صبر بده بهم

سه سال بعد اولي

يا علي !!!!تا دوماه پيش نميدونستم متاهلي،،الان حامله ام هستي؟؟؟😶😶😁😁😁

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

هر وقت که بالغ شده باشی و یاد گرفته باشی بچتو حسود نکنی . محبتو تقسیم کنی . بجای اینکه بگی نکن فلان میشه بیسار میشه از بچت بخوای بهت کمک کنه به نینی کمک کنه . تا بجای رقیب اونو دوست و اجی و برادر ببینه !! ۲ سالو نیمش باشه هم خوبه اگر که این ویژگی هارو داشته باشه . اختلاف بیشتر از ۵ خوب نیست

من تو حاملگي ميگفتم ٣ تا ميارم،شايدم چهار تا!!!!!!!

الان بچم ٤٠ روزشه ميكمممم تك فرزنديو عشششقست😅😅😅

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
عزیزم .بستگی داره .به حوصله و همکاری مامان و بابا و پول و بچه اول که از آب و گل دراومده باشه و سرو ک ...

منم دقيقا به همين دلايل از فكر بچه دوم اومدم بيرون 😢

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.

ممنون عزیزان بابت نظراتتون 

من الان دخترم ۵سالشه شوهرم میگه وقتشه اقدام کنیم برا بچه دوم ولی خودم میترسم به دخترم نتونم دسیدگی کنم چون سال اینده میخواد بره کلاس اول و در ضمن من تو شهر غریبم دور از خانواده

من خودم هفت سال اختلاف دارن بچه هام ولی به نظرم اشتباه کردم همو ن سه سال و نهایتش چهار خوبه بیشتر اصلاا خوب نیست ...

.: نیکی چو از حد بگذرد، نادان خیال بد کند :.