2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترام دوسال و هشت ماه تفاوت سنی دارن شش ماه اول پدرم درومد ولی الان راضی ام

به نظرم یا سه سال اختلاف سنی یا اگه به نظرت زوده بزار همون شش ساله که شد

حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی

نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید

بستگی به خیلی چیزا داره

سلامت جسم و روح مادر اینکه توانایی یه زایمان دوباره رو داره ،

وضعیت مالی

و...

منم خیلی به فرزند دوم فک میکنم ولی وضعیت مالیم مناسب نیست

امان ازبیکاری😔 یعنی دنیابه این بزرگی فقط کاربراهمسرمن نیست😭
سوال منم هست.پسرم تو ۵ ساله.شوهرم میگه بچه دوم بیاریم ولی من میترسم و اصلا نمیتونم بهش فکر کنم

میترسی؟ از چی میترسی؟ منم الان دومی رو باردارم پسرمم پنج سالش تموم شدن و مهر می‌ره پیش دبستانی پشیمونم چرا زودتر اقدام نکردم چون سال دیگه ا مدرسه رفتنش اذیت میشم با یه بچه یک ساله. باید بعد از سه سال ادم اقدام کنه دیگه اگه می‌خواد دومی رو داشته باشه. چون اونجوری همبازی هم میشن.

با خدا باش پادشاهی کن، بی خدا باش، هر چه خواهی کن

من بچه اولم برج 10،سه سالش, تموم میشه الان 7ماهمه غ

فقط خیلی این بارداری اذیت شدم همش توراه دکتروزیر سرم بخاطرتکون نخوردن های, بچه ام  هرچی پول درمیاریم میدیم به دکترودارو اصلا خیلی توجهم کم شده به بچه ام 

اون که همیشه باهاته پاهاته

زمان خاصی رو نمیشه واسه همه تجویز کرد.بسته به حال جسمی و روحی شرایط مالی و مهمتر از همه سن مادره.

ولی اگه دومی رو میخوای بجنب .زودتر بیار

فکر نکن هر وقت تو خواستی میشه.

من انقد به تاخیر انداختم که الان همش میگم کاش همون موقع که دخترم 2_3 سالش بود میاوردم.

در دوره ای که ازآن