سلام دوستان من خواهرم 15سالشه از مادرزادی فلج بوده یعنی از کمر به پایین بی حس بوده و پوشک میشده تا الان تا حالا زخم بستر کوچیک رو پاهاش به وجود میآمد ولی با دکتر رفتن زیاد خوب میشد الان دوتا زخم بستر وحشتناک رو باسنش زده و بخاطر اینکه پوشک میشده بدتر شدن با اینکه چند بار بیمارستان بستری شده و همش پانسمان هم میشد الان از زخماش به رودش آسیب رسانده بدنشم ورم کرده خیلی دکترا گفتن باید ببرینش یا تهران یا شیراز نمیدونیم کجا بهتره توروخدا هر کی میدونه کمک کنه کدوشهر بهتره
من جایی نمیشناسم ولی دکترای شیراز و تهران هردو واقعا خوبن
ولی فک کنم بیشتر شیراز بهتر باشه هر کدوم نزدیک تره برید
لطفا برای خوب شدن من یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️
الان دکترش گفته بیمه شما تامین اجتماعی اگه ببرین تهران یا شیراز اونجا امکان داره تو بیمارستانا تامین اجتماعی دکترا نتونن کاری واسش انجام بدن و شما هم مجبور باشید ببرین دکتر شخصی که تهران هزینش میشه 200ملیون و شیراز 100تا 150 اینجا هم که زیاد نمیتونن واسش کاری بکنند ولی مجبوریم همینجا باشه لطفاً واسش دعا کنید
الان دکترش گفته بیمه شما تامین اجتماعی اگه ببرین تهران یا شیراز اونجا امکان داره تو بیمارستانا تامین اجتماعی دکترا نتونن کاری واسش انجام بدن و شما هم مجبور باشید ببرین دکتر شخصی که تهران هزینش میشه 200ملیون و شیراز 100تا 150 اینجا هم که زیاد نمیتونن واسش کاری بکنند ولی مجبوریم همینجا باشه لطفاً واسش دعا کنید
تهران بهتره چرا پماد گوشت آور براش نزدید بیچاره رو چرا پوشک می کنید مگه قاتلین اه سوند میزدید براش و ...
چند بار بیمارستان بردیم بستری شده خودش از بچگی به پوشک عادت کرده خجالت میکشه پوشک نباشه خب واسش سخته تشک مواج هم واسش خریدیم خیلی بردیم دکتر بجز بیمارستان پیش دکترا شخصی ولی خوب نمیشه عفونت داره بدنش ورم کرده
آبجی بیمارستان میلاد خوبه دکتراش خوبن چون خانوادم تو راه هستن دارم ابجیمو میبرن همونجا میشه بیشتر کمکم کنید که اونجا رفتن سرگردون نشن چون بار اولشونه که میرن تهران کدوم دکتر بنظرت بهتره