2777
2789
عنوان

زخم بستر

220 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من خواهرم 15سالشه از مادرزادی فلج بوده یعنی از کمر به پایین بی حس بوده و پوشک می‌شده تا الان تا حالا زخم بستر کوچیک رو پاهاش به وجود می‌آمد ولی با دکتر رفتن زیاد خوب میشد الان دوتا زخم بستر وحشتناک رو باسنش زده و بخاطر اینکه پوشک می‌شده بدتر شدن با اینکه چند بار بیمارستان بستری شده و همش پانسمان هم میشد الان از زخماش به رودش آسیب رسانده بدنشم ورم کرده خیلی دکترا گفتن باید ببرینش یا تهران یا شیراز نمی‌دونیم کجا بهتره توروخدا هر کی می‌دونه کمک کنه کدوشهر بهتره 

خدا کمکش کنه براش ۱۰تا قل هوالله میخونم 

من جایی نمیشناسم ولی دکترای شیراز و تهران هردو واقعا خوبن 

ولی فک کنم بیشتر شیراز بهتر باشه هر کدوم نزدیک تره برید 

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران بهتره چرا پماد گوشت آور براش نزدید بیچاره رو چرا پوشک می کنید مگه قاتلین اه سوند میزدید براش و زیر انداز براش می نداختین

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
تهران بهتره

الان دکترش گفته بیمه شما تامین اجتماعی اگه ببرین تهران یا شیراز اونجا امکان داره تو بیمارستانا تامین اجتماعی دکترا نتونن کاری واسش انجام بدن و شما هم مجبور باشید ببرین دکتر شخصی که تهران هزینش میشه 200ملیون و شیراز 100تا 150 اینجا هم که زیاد نمیتونن واسش کاری بکنند ولی مجبوریم همینجا باشه لطفاً واسش دعا کنید 

تهران بهتره

الان دکترش گفته بیمه شما تامین اجتماعی اگه ببرین تهران یا شیراز اونجا امکان داره تو بیمارستانا تامین اجتماعی دکترا نتونن کاری واسش انجام بدن و شما هم مجبور باشید ببرین دکتر شخصی که تهران هزینش میشه 200ملیون و شیراز 100تا 150 اینجا هم که زیاد نمیتونن واسش کاری بکنند ولی مجبوریم همینجا باشه لطفاً واسش دعا کنید 

تهران بهتره چرا پماد گوشت آور براش نزدید بیچاره رو چرا پوشک می کنید مگه قاتلین اه سوند میزدید براش و ...

چند بار بیمارستان بردیم بستری شده خودش از بچگی به پوشک عادت کرده خجالت میکشه پوشک نباشه خب واسش سخته تشک مواج هم واسش خریدیم خیلی بردیم دکتر بجز بیمارستان پیش دکترا شخصی ولی خوب نمیشه عفونت داره بدنش ورم کرده 

الان دکترش گفته بیمه شما تامین اجتماعی اگه ببرین تهران یا شیراز اونجا امکان داره تو بیمارستانا تامین ...

از پدرم پرسیدم گفت ببرنش بیمارستان میلاد حتما پذیرش می کنن خیلی خوبه

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
تهران

آبجی بیمارستان میلاد خوبه دکتراش خوبن چون خانوادم تو راه هستن دارم ابجیمو میبرن همونجا  میشه بیشتر کمکم کنید که اونجا رفتن سرگردون نشن چون بار اولشونه که میرن تهران کدوم دکتر بنظرت بهتره