2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من ده دوازده سال پیش کتاب راز رو خوندم. الان طبق تجربه و مطالعاتی که بعد از اون داشتم بهت می‌گم قانون جذب خوبه ولی کافی نیست! می‌تونه آدم رو گمراه کنه مراقب باش محدود نشی بهش و زیادی روش حساب نکنی. رسیدن به هدف و خواسته اول به تلاش خودت بستگی داره و در کنارش ذهنیتت. تو کامنت بعدی بیشتر توضیح می‌دم چطوریه که بقیه دوستان هم استفاده کنن

اول اینکه وقتی هدفی داری باید رفتارت، دلت،روانت باید یکدست بشه در راستای اون هدف.

و درباره نحوه انجام قانون جذب. ۵ مرحله داره که پشت سرهم انجام می‌دی:

۱. چشمات رو ببند و با بدن آرام تصویر اون اتفاق رو ببین با رنگ و صدا ،(مثلا هدفت قبول شدن در یک آزمون خاصه، تصور کن که داری صفحه مانیتور رو می‌بینی و اسم و فامیلت و همه جزئیات که میتونی تصور کن که نوشته قبول شدی‌.)

۲.به خودت با هیجان می‌گی وای اتفاق افتاد... شد... باور نمی‌کردم بشه ولی شد...😍

۳.حسی که به همراهش میاد احتمالا شادی غرور افتخار به خودو... رو کاملا بچش و لمس کن

۴.با قطعیت تمام و بدون هیچ شکی وارد این تجربه بشو و ببین که داری به دیگران هم می‌گی و واکنش اونها رو می‌بینی.مثلا داری به مادرت می‌گی قبول شدم و واکنش اون رو می‌بینی.

۵.اگه مراحل قبلی رو درست بدی این مرحله خودبهخود اتفاق می‌افته. و اونم برانگیخته شدن فیزیکیه. مثلا موی بدنت سیخ بشه یا احساس گرم شدن کنی یا ضربانت رو حس کنی.

*نکته مهم : فراموش نکنید که بدون تلاش، قدم برداشتن و عمل هیچ نتیجه ای حاصل نمیشه. مثلا اگر در حال تصور همسر ایده آلت هستی که فلان و بیسان ویژگی رو داشته باشه ، باید همزمان شروع کنی تلاش کنی اون ویژگی هارو در خودت هم ایجاد کنی که لایق اون همسر یا اون زندگی باشی.

موفق باشی ♥️

اول اینکه وقتی هدفی داری باید رفتارت، دلت،روانت باید یکدست بشه در راستای اون هدف.و درباره نحوه انجام ...

ببخشید ممکنه این سوالمم جواب بدین 

اینکه بعد تصویر سازی چجوری باید رهاسازی کنم و اینکه من از نوشتن و تکنیک آب استفاده میکنم یعنی انرژیمو به آب میدم 

کار میکنه اینجوری؟

خواهش می‌کنم عزیزم. درباره رهاسازی خیلی اطلاعات ندارم ولی فکرمی‌کنم هدفش اینه که خواسته و هدفت از بخش هشیار ذهن که الان داری بهش فکر می‌کنی وارد بخش ناهشیار بشه. یه جورایی عمیق تر بشه. به نظر من بهترین راهش اینه که اول صبح و آخر شب قبل از خواب تصویرسازیت رو انجام بدی چون مغز در حالت آلفا هست.

درباره نوشتن ، من خودم خیلی کمکم می‌کنه . میتونی همه جزئیاتی که برات مهمه رو بنویسی و بعد طبق اونها تصویرسازی کنی ، هرچه جزئیات بیشتر بهتر.چون باورپذیرتر می‌شه. مراقبه با آب هم که عالیه. قدرت کنترل ذهنت با هر مراقبه ای بالاتر میره.یه جور تمرینه برای کنترل احساسات و هیجانات .چه بهتر که تو طبیعت باشی یا مراقبه با آب یا شعله شمع  انجام بدی. اینها باعث می‌شه قدرت درونیت بالاتر بره و کمتر درگیر دیگران و مسائل بیرونی بشی. هر چه بیشتر مشغول و درگیر ارتقا و رشد خودت باشی زودتر به نتیجه های دلخواهت می‌رسی.

خواهش می‌کنم عزیزم. درباره رهاسازی خیلی اطلاعات ندارم ولی فکرمی‌کنم هدفش اینه که خواسته و هدفت از بخ ...

ببخشید این سوال آخرمم اگه جواب بدین خیلی ممنون میشم 

اگه همزمان چند تا خواسته داشته باشیم انرژی کم نمیارم؟

ببخشید این سوال آخرمم اگه جواب بدین خیلی ممنون میشم اگه همزمان چند تا خواسته داشته باشیم انرژی کم نم ...

از بحث انرژی که بگذریم ، بهتره همزمان روی بیشتر از ۳ تا موضوع تمرکز نکنی. چون همونطور که گفتم باید خودت عملاََ برای رسیدین به اهدافت وقت بذاری و فعالیت کنی و تلاش کنی . حتی اگر خواسته بزرگ و مهمی داری بهتره فقط روی همون تمرکز کنی تا ایشاالله به خواسته‌ت برسی

از بحث انرژی که بگذریم ، بهتره همزمان روی بیشتر از ۳ تا موضوع تمرکز نکنی. چون همونطور که گفتم باید خ ...

سلام ببخشید مزاحم میشم 

ممکنه به تاپیک آخرم سر بزنین ؟

خیلی ممن میشم🙏🏻