2777
2789
عنوان

شوهرم نگرانه

375 بازدید | 6 پست

شوهرم در مورد اینده و من نگرانه....من زیاد تو جامعه نبودم ارتباطاتم خیلی کم بوده چون خجالای بودمم خانوادمم خیلی بسته است واقعا حتی با فامیل هامونم رفت و آمد نداشتیم مامانم نمیزاشت من آشپزی کنم همش سرم تو درس و کتاب بود الان دارم یاد میگیرم ولی واقعا ضعیفم شوهرم و خانواده اش نگرانن مخصوصا که بابام خیلی بهشون دروغ گفتن همش فکر میکنن منم دروغ میگم میخوام یه پیام بدم که بگم نگران نباشه و خیالش راحت باشه میتونید تو متن پیام کمکم کنید اصلا پیام دادنم درسته؟؟؟

نگران چیه اصن؟ شوهر عقدی یا زندگی میکنید با هم؟

چه پیامی بدی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یعنی چی پیام بدم نگران من نباش! خیلی مسخره‌ست همچین پیامی! حالا شوهرتو خانواده‌ش هیچ عیب و ایرادی ندارن!  کسی که درس خونده یعنی تحصیل کرده‌ست کسی هم که تحصیل میکنه یعنی دانشگاه رفته که یه مکان اجتماعی بزرگه! رو خودت عیب و ایراد نزار اعتماد بنفستو تقویت کن

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نخیر پیام نده      هیچ وقت به زبون هم  نیار

آدمها  همه  مجموع   کم و کاستی ها   هستند

حتما   همسرت هم    کاستی  داره

چرا  خودت رو  میاری پایین   و اجازه میدی  اونهم  اینو بهت القا کنه        تجربه نداری 

به جای  توضیح دادن  و احساس  کمبود کردن       سعی کن انرژی سر این بزاری    که  اگر کمبود هست   درست کنی   کتاب مربوط بخون   فیلم آموزشی     کلاس

ولی یک جور رفتار نکن    که   بخاطر  ایشون   داری  این کارها بکنی

تو  نقصی  نداری    فقط  چون همش  سرت  تو درس و..  بوده زیاد ارتباط نداشتی     یک  مهارت‌های   کمتر داری    که  کم کم  حل میکنی     تمام

اینده که شاید من نتونم از پس. زندگی بر بیام عقدیم ایتکه خیالش راحت باشه

پیام نده اصلا

اگه نگرانه، بهم بزنه

تو چرا خودتو کوچیک کنی که بعدا بگه تو منو مجبور کردی باهات بمونم ادم ازوواج نبودی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

چه مسخره پیام بدی سلام نگران نباش من درآینده خجالتی نیستم و میتونم باشما ارتباط برقرار کنم یا دروغ نمیگم؟؟؟چرا ایراد میزارین رو خودتون خودتونو کوچیک میکنید علنن داری میگی شوهرت گردنت بگیره چون هیچ عرضه ای از خودت نداری؟دوراز جون غارنشین بودی؟جزو انسانهای اولیه هستی که نگرانه نتونی ارتباط بگیری

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍