2777
2789

دقیقا هر موقع که روز قبل مثل چی کار داشتی و خسته ای تصمیم میگیره پا شه بیاد خونتون 

دیشب به شوهرم زنگ زده که من فردا واسه ناهار میرم خونتون 😐( شوهرم اصلا ناهار خونه نیست من تنهام ولی به اون زنگ زده )

هر موقع هم که میاد ایراد میگیره 

یه بار لباس شوهرم رو مبل بود گفت خونه چه کثیفع گفتم لباس پسر خودته من بر نمیدارم تا خودش ببره بزازه تو کمد دیگه مونده اینجا

یه بار خونه هیچییییی نبود کامل تمیر بود برق میزد اومده تو نگاه میکنه میبینه همه جا تمیزه به من نگاه میکنه میگه وای چقدر جوش زدی 😐😐😐 لباتو ژل زدی خیلی زشت شدی ببر درستش کن 😐

امروز تموم شه این زود بیاد بره دیونمون کرده!

الان باید پا شم ناهار بژارم با این خستگی که دیروز هزار جا کار داشتم به زود بیدار شدم 

حتی دیگه‌شوهرمم نمیتونه باهاش بسازه چه برسه به منه عروس 

همسنگرمی❤️چه کنارم باشی ،چه دور ، چه صد قدمیم✨

حالا ناهار چی درس میکنی

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه بار از روز قبل خونرو برق انداختم مرتب مرتب 

مادر شوهر اومد یه دفعه تراول ماگمو باز کرد دید نسکافه توش کپک زده از ماه قبلی یادم رفته بود تو این قهوه ریختم🤣🤣

گ من در این حد بد شانسم

عزیزم میدونم خیلی خیلی سخته ولی وقتی اومد از هرچی یا هرجا ایراد گرفت تو فقط با خودت بگو فردا اینموقع تنها تو خونه خودم نشستم امروز تموم شده باور کن حس خوبیه اینکه امید داری تموم میشه قرار نیست تا ابد بمونه فقط اینو با خودت تکرار کن