2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

238 بازدید | 12 پست

سلام خانمها من یه خواهرشوهر دارم مطلقه با دو تا بچه تقریبا هشت ساله فامیلای شوهرم ییلاق خونه دارن ما رو دعوت کردن پسر خواهرشوهرم بازی وحشتناک میکنه گاهی طکری که سر بچه ها به دیوار بخوره من خونه قبلا بهش گفتم مامان بازی آروم بکن بازی وحشتناک تو رو خشن میکنه صبح روز جمعه پسر خواهرشوهرم میخواست این بازی رو بکنه دخترم که شش سالشه گفت من این بازی رو نمیکنم مامانم ناراحت میشه پسر خواهرشوهرم میومد من رو تو جمع میزد من چیزی بهش نمیکفتم مادرش اومد بهم گفت پسرم باهات قهره که زندایی گفت باهام بازی نکنه من بهش گفتم من درگیر پسر خودم بودم اصلا حواسم به دخترم نبود تا اینکه بعد ناهار دیدم گردن دخترمو داره فشار میده اینو همینجور میزنه مادرش توقع داره اینجور موقع کسی چیزی نگه من فقط دست دخترمو گرفتم بردم طبقه پایین که مردا بودن پیش شوهرم اومدم بالا دیدم خواهرشوهرم با صدای بلند میگه مامانش پسرمو گول زد پسرمو حرص دادن من داشتم ظرف میشستم دیدم پسرش دوباره منو زد اینبار دیگه از حرص حرف خواهرشوهرم صدام در اومد گفتم برای چی میزنی چرا میزنی دیدم خواهرشوهرم میگه به درک خبری دخترم به درک باهات بازی نکرد چرا خودتو بهش وابسته میکنی مگه این کیه دوست ندارم تو رو کسی داد بزنه اعصاب منم بهم ریخت رفتم همه چی رو پایین به شوهرم گفتم و فامیلاش فهمیدن به نظرتون اینجا کی مقصره؟دیکه نمیخوام باهاش صمیمی بشم چه برخوردی کنم بفهمه ازش ناراحتم

من ی مورد عوضی تو فامیل دارم اینا خودشونم می‌دونن بچه شوند مشکل داره باور کن این مورد ما بچه اش رو می‌بره روانپزشک

تنها راهکار قطع رابطه هست یعنی نذاری بچه باهاش برخورد داشته باشند و اینکه به بچه‌ها بگو زد اونام بزنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جمله های آخر رو با از بس با هیجان و ناراحتی گفتی نفهمیدم جی نوشتی ولی دوری کن ازشون خدایی نکرده بچه وحشیشون کار دستتون میده

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

همه حرفات درست ومنطقی بود جر اونجاش که گفتی چون خودش طلاق گرفته دوست داره زندگی شما هم خراب بشه لذت ...

وقتی که دارم میبینم براش مهم نیست بعضی وقتا جلو شوهرم جوری حرف میزنه که آدم نباید زنش رو زیاد رو بده

همه حرفات درست ومنطقی بود جر اونجاش که گفتی چون خودش طلاق گرفته دوست داره زندگی شما هم خراب بشه لذت ...

وقتی که دارم میبینم براش مهم نیست بعضی وقتا جلو شوهرم جوری حرف میزنه که آدم نباید زنش رو زیاد رو بده

تومقصری

الان چرارفتی به شوهرت گفتی

چیزمهمی بودمگه

منطقی به خواهرشوهرت مثل اینکه به غریبه هامیگی

بچه ات خشنه نمیخوام طرف بچه های من بیاد

بزنه میزنم

پس جلوی بچه ات روبگیر

لزومی نداشت به شوهرت بگی

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

مشخصه مادر و فرزند هر دو مشکل دارن، ازشون فاصله بگیرید

ضمنا شما در قبال بچه هات مسئولی، نباید بذاری کتک بخورن. خیلی جدی اما مودبانه به اون پسر بچه و مادرش تذکر بده اگر این اتفاقات تکرار شد. محکم به بچه بگو دیگه اجازه نمیدم فلانی باهات بازی کنه، با این بازی تو بقیه دردشون میاد، اذیت میشن. دوست داری کسی سر تو رو بکوبه به دیوار یا گلوت رو فشار بده؟

جواب خواهرشوهرتم بده مودبانه و بگو اینا با هم نمیسازن، خودت حواست باشه طرف بچه من نیاد، دفعه بعد تکرار کنه باهاش برخورد میکنم، بهت برنخوره دیگه